Engedelmesség – Abonyi Sándor

Talán már maga a szó is ingerel sokakat, de az ige beszél engedelmességről és talán nem is úgy, ahogyan arról sokszor tanítást hallunk vagy ahogyan azt sokan gondolják. Ezzel együtt tudjuk, hogy minden közösség alapja az engedelmesség, tehát ez egy fontos kérdés.

Ez a tanítás próbálja érzékeltetni, hogy hányféle engedelmességről lehet beszélni. Sokkal gazdagabb a kép, szemben azzal, mint ahogyan azt sokszor az emberek leegyszerűsítik egyetlen személy felé való alávetettségre épülő engedelmességre.

A tanítás az alábbi helyen hallgatható meg ill. tölthető le:

Engedelmesség – Abonyi Sándor

A tanításhoz tartozik egy PPT bemutató anyag is, ami itt alul érhető el. Az MP3-as tanítás követi a bemutató anyagban leírtakat, ezért az MP3-as tanítás hallgatása és a bemutatónak azzal  összhangban való lapozása szolgálja a tökéletes megértést.

PPT bemutató anyag: Engedelmesség

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Abonyi Sándor, Audio tanítások, gyülekezetépítés, Magyar tanítások, vezetés
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Sandor szerint:

    Reblogged this on keskeny út – narrow way and commented:

    Ez a tanítás az elsők között 2012. júniusában került fel a Blogra, ezért javaslom mindazoknak meghallgatni, akik később kapcsolódtak be a blog olvasásába. Javaslom meghallgatni azért is, mert sokkal tágabb körben és árnyaltabban értelemezi az engedelmesség kérdését, mint azt sokan tanítják és gyakorolják. Sándor

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s