Szellemi harc – Brian Brodersen

“Amikor Lukács az evangélium üzenetét írta Theofilusnak, kifejezte kívánságát, hogy benne sorjában beszámoljon mindarról, amit a keresztyének egészen bizonyosan hisznek. Lukács szerette volna, ha Theofilus megtudja a kétségtelen valóságot azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyekről hallott. Úgy tűnik, szellemi zűrzavar napjait éljük. Pál azt írta az efézusiaknak, hogy ne legyenek gyermekek, kiket ide s tova hány a hab és hajt a tanításnak akármi szele, az emberek álnoksága és tévútra csábító csalása által. A keresztyénségben manapság uralkodó tévelygés és zűrzavar miatt, amint mindenféle tanítások szele átjárja Krisztus testét, jónak láttuk, ha lelkipásztoraink írnának a különböző témákról, a hívők bibliaismeretének elmélyítésére, hogy még inkább megalapozódjunk abban, amit hiszünk és amiért hisszük azt. Kívánságunk, hogy a szellemi ház, amelyet építesz, Isten örök Igéjének szilárd alapján álljon,mert így tudjuk, hogy a leghevesebb viharoknak is ellene tud állni.

Chuck Smith

a Costa Mesa-i Calvary Chapel pásztora Kaliforniában”

– § –

Ajánlás:

A következő tanulmány a Szellemi harcról a Golgota Keresztyén Gyülekezet gondozásában jelent meg. Személyes harcaim megvívásában szerezett tapasztalataim egybevágnak a tanulmányban lelírtakkal. A tanulmány szilárd igei alapokon nyugszik, ezért merem javasolni mindenkinek a szellemi harcai megvívásához. Abonyi Sándor

A tanulmány ezen a honlapon érhető el és tölthető le teljes terjedelemben:

http://www.ktsz.siteset.hu/fajl.php?id=2685

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: helyreállítás, Szellemi harc, Tanítások
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s