Ítélet alatt van Amerika? Tények – Andrew Strom

Bizonyára összeszorul a szívünk a legújabb katasztrófákban érintett emberekért. Magam is együtt érzek velük, tudom, hogy ez mennyire szívszaggató lehet. Azonban mégis fel kell tennünk ezt a kérdést.

Az elmúlt hetek “Szuper viharja” – a legszörnyűbb a Keleti Parton és az USA pénzügyi központját illetően, amit valaha feljegyeztek – az elmúlt 11 évben egyedülálló volt a “történelmi” katasztófák sorában, amik az USA-t súlytották. Ezen a nyáron volt az egyik legkeményebb aszály, amit valaha feljegyeztek Amerikában, több mint fél évszázad alatt.

Korábban már kértem az olvasókat, hogy gondolkozzanak el azon, hogy az Úr vajon egyre inkább levette óvó kezét az USA-ról szeptember 11-vel kezdődően? Alul látható  a legdöbbenetesebb katasztrófák listája, amik sorozatban megtörténtek Amerikában 2001-óta:

2001 – KETTŐS TORONY – az amerikai földet ért valaha megélt legszörnyűbb támadás. A legpusztítóbb esemény az élő emlékezetben

2005 – KATRINA HIRRIKÁN – A legnagyobb pusztítást és legnagyobb kárt okozó hurrikán volt az USA történetében.

2007 – TÖMEGGYILKOSSÁG a VIRGINIAI MŰSZAKI FŐISKOLÁN – A legnagyobb iskolai lövöldözés az USA történetében.

2007 – LAKÁS KRÍZIS – USA történelmében messze a legnagyobb lakás-krízis kezdete. Milliók veszítik el otthonaikat az egész országban.

2008 – PÉNZÜGYI PÁNIK – A legnagyobb pénzügyi válság kezdete a Nagy Gazdasági Válság óta (Még mindig tart).

2011 – TORNADÓ KITÖRÉS – A legnagyobb tornádó kitörések, amikről valaha is beszámoltak; egyben a legveszedelmesebb és legnagyobb kárt okozó is volt.

2012 – ASZÁLY – A legnagyobb és legtöbb kárt okozó szárazság volt az USA-ban az elmúlt fél évszázadban.

2012 – SZUPER-VIHAR – 1000 mérfölt szélességű hurrikán, ami lecsapott New Yorkra és a Keleti Partra a legerősebb volt, amit valaha feljegyeztek.

KÉRDÉS: Vajon megengedi Isten ezeket a szörnyű csapásokat annak érdekében, hogy felébresszen egy nemzetet halálos szellemi alvásából? Volt idő, amikor Amerikából az igazság áradt szét az egész földre. Ma azonban az USA a pornográfiának, a fiatalok lázadásának és a homoszexualitásnak az 1. számú exportőre az egész világ számára. Van ennek valami köze mindahhoz, ami történik?

Amerika nagyon sok dologban “vezető” szerepet játszik. Vannak más okok is, ami miatt ítélet alatt lehet? (Az USA nem “rosszabb”, mint sok más nemzet – hanem inkább a “vezető szerepe” az, ami miatt a hatása kiterjed az egész földre ezekben a dolgokban. Ez a fajta “vezető szerep” teszi Amerikát egy különleges esetté).

Kedves Barátaim! Érdekelne bennünket, mit gondoltok ezekről.

Kérjük mondd el véleményedet ezen a honlapon: http://www.revivalschool.com/

Isten áldjon mindnyájatokat.

Andrew Strom

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Tanítások, utolsó idők
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s