Megfeszíttetett nekem a világ – Watchman Nee

Ez az írás Watchmann Nee – “Ne szeressétek a világot” című könyvének egy fejezete. A könyv több keresztyén könyvesboltban is beszerezhető.

Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy a világ szeretete ellenségeskedés Istennel!

Az e világ szellemén keresztül e világ fejedelme a Sátán óriási erővel hat a hívőkre, gyülekezetekre. Fontos hogy felfedezzük ezeket a szellemi hatásokat és ellenálljunk ezeknek és ne kerüljünk a befolyása alá. Ez az egyik legnagyobb veszély ma, ami fenyegeti a hívőket, aminek oka a szellemi tisztánlátás hiánya. A szellemi igazság – valóság – meglátása szabaddá tesz minket és kiszabadít a világ szellemének fogságából. Fontos, hogy egyre nagyobb világosságunk legyen arról, hogy a világ dolgain keresztül, amivel mindennap érintkezünk, hogyan és milyen módon akarja a Sátán ravaszul foglyul ejteni a hívőket. Nem szabad, hogy a világ, amelyben élünk és amivel nap mint érintkezünk, az életünk részévé váljon és foglyul ejtsen bennünket.

Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, Szentség, Tanítások
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Megfeszíttetett nekem a világ – Watchman Nee bejegyzéshez

 1. Csilla szerint:

  Nem működik.a fenti link.

  Kedvelés

  • Sandor szerint:

   Kedves Csilla! Köszönöm a jelzést. Ilyen sajnos előfordul ebben az internetes világban, ha pld. megszűnik az a honlap, amit belinkelünk. Mi is csak akkor értesülünk róla, ha valaki jelez. Megpróbálok utánanézni. Köszönöm. Sándor

   Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s