Az eljövendő szellemi Tsunami a katolikus egyházban – J. Lee Grady

Eredeti forrás: http://www.charismamag.com/blogs/fire-in-my-bones/17042

Hiszem, hogy Isten mutatta meg nekem a Szent Szellem hullámának elküldését, amivel egy reformációt akar véghezvinni az egyházban.

Több mint 10 évvel ezelőtt kaptam egy álmot, ami a legelevenebb volt mind közül, amiket valaha megtapasztaltam. Amint felébredtem elmondtam a feleségemnek, mert olyan mélyről jövő volt. A jelenetek hosszú időre bevésődtek az emlékezetembe.

Álomban a Vatikánban jártam. Fontos megjegyezni, hogy sosem voltam katolikus és látogatóban sem jártam Olaszországban. Álomban azonban, egy márvány oszlopokkal és szépen kikövezett padlójú gazdagon díszített csarnokban álltam. Átsétáltam egy óriási boltív alatt, ahonnan Vatikán város panorámáját láthattam.

Hirtelen egy óriási hullám tűnt fel a láthatáron. Egy tsunami közeledett. A hullám egyre közelebb jött, de mégsem nem fogott el rémísztő félelem annak ellenére, hogy emberek futását és ordítozását hallottam, amikor a becsapódásra próbáltak felkészülni. Egy fal mellett álltam és nekivetettem a hátam.

Amikor a hullám becsapódott, a palotaszerű épület elkezdett recsegni, ropogni és rázkódni. A padló megmozdult és az antik asztalok, székek, gyertyatartók és szobrok elkezdtek az egyik oldal felé csúszni. A gyertyatartók szokatlan módon voltak a sarkokban felfüggesztve. A padló néhány percen belül függőleges síkba fordult és több bútor lezuhant. A mozgás addig folytatódott míg az egész épület a feje tetejére állt. Több vallásos ikon, szobor és festmény ledőlt és darabokra tört.

Álmomban nem éreztem nyugtalanságot a katasztrófa miatt. Még csak fel sem tettem nyilvánvaló kérdéseket:

–         Hogyan volt képes a tsunami olyan messzire betörni a szárazföldre, mert a Vatikán legalább 20 mérföldre van a Földközi-tenger partjától?

–         Hogyan tudott a tsunami egy óriási épületet a feje tetejére fordítani?

–         Miért nem volt sehol víz?

Tudtam, hogy amit álmomban megtapasztaltam az egy szellemi esemény volt.

Ekkor nyugtalanságot hallottam a csarnok mások végéből.

Amikor eléggé közel mentem, katolikus nővérek és papok csoportját felfedeztem fel, akik Szent Szellemmel telve imádkoztak. Felemelték a kezüket és buzgón imádták Istent, mintha egy másik Pünkösdöt tapasztaltak volna meg.

A levegő a Szent Szellem jelenlétével volt tele. Miközben ezek az emberek imádkoztak, egy gazdagon díszített vallásos öltözetben lévő férfi olaszul haragosan elkezdett kiabálni nekik. A férfi egyáltalán nem volt boldog egy ilyen katolikus magatartás láttán. Ez megzavart engem, és megdorgáltam a férfit. Az ima-nyelvemen beszéltem, ezért nem tudtam, mit mondtam, de tudtam, hogy Isten megdorgálta a vezetőket, akik ellenállnak az Ő munkájának.

Ekkor felébredtem és azt éreztem, hogy a Szent Szellem azt mondja nekem: “Feje tetejére fogom állítani a Katolikus Egyházat.”

Nem hiszem, hogy minden álom Istentől van. Néha az elménk élénk dolgokat gondol alvás közben. Máskor egy álom egyszerűen az elalvás előtt megevett pepperonis pizza hatására bekövetkezett tudat alatti zavaros reakció. Az én esetemben azonban, arra a meggyőződésre jutottam, hogy Isten valami nagy dolgot mutatott meg nekem, amit az életemben tervez megtenni.

János Pál Pápa még hivatalban volt, amikor ezt az álmot kaptam. Benedek Pápa még utána jött és távozott, és ezen a héten a bíborosok egy új vezetőt választanak egy olyan időben, amikor a világ 1,2 milliárd katolikusát felháborították a gyerekek molesztálásai és a papok szex botrányai.

Hiszem, hogy egy nagy megrázás jön el a katolikus intézmény rendszerre, és annak pozitív és negatív kihatásai egyaránt lesznek. Isten nincs megelégedve az ember alkotta vallásos intézmény-rendszerrel (egyetlen felekezetben sem), ami akadályozza, hogy az emberek valóban megismerjék Őt és Ő komolyan kér minket, hogy döntsük le a magunk készítette bálványokat, amiket az Ő helyére állítottunk. Isten minden korban megítélte a bálványimádást.

Másrészt, Ő gondoskodik az emberek millióiról a Katolikus Egyházban is, akik Jézus nevét segítségül hívják és akik vágynak az Ő jelenlétére. A számukra Isten erejének eljövendő hulláma fel fog szabadítani új éhséget hozva a Szent Szellem iránt és Isten hamisítatlan Igéje iránt. Amikor a romlottság lelepleződik és az intézmény-rendszerek megrázkódnak, az a vágyam, hogy lássam, hogy a katolikusok az egész világon megtapasztaljanak egy 21. századi reformációt. A hagyománytisztelők természetesen harcolni fognak ellene, de egy halott vallásban sosincs elég erő, hogy meg tudjon akadályozni egy valódi szellemi ébredést. A legkülönbözőbb nemzetekből való fiatal reformerek fogják próba elé állítani a vallásos rendszert. Azt fogják mondani, amit Mózes mondott a Fáraónak:  “Engedd elmenni a népemet” (1 Mózes 5:1).

Tudom, hogy sokan vannak az evangéliumi testvéreim között, akik eretneknek minősítve már leírták a Katolikus Egyházat, és nem adtak teret a megtérésnek és a reformációnak. Ők szívesebben látnák, ha az egész vallásos intézmény-rendszer daraboka törne és elégne.

Talán elfelejtették, hogy nekünk evangéliumiaknak is megvannak a magunk bálványai, szex botrányai és romlott intézmény-rendszerünk és hogy nekünk is szükségünk van egy szellemi tsunamira, hogy a feje tetejére állítson dolgokat. Felfrissülök, amikor ezt imádkozom: Küldd a hullámot Uram.

Fordította: Abonyi Sandor

2013-06-14.

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, helyreállítás, Magyar tanítások, próféciák, utolsó idők
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Az eljövendő szellemi Tsunami a katolikus egyházban – J. Lee Grady bejegyzéshez

  1. Edith szerint:

    Köszönöm a fordítást. Várom én is a szellemi tszunamit. Halelujja!

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s