Új Világrend jön – David Wilkerson

A Biblia arról beszél, hogy az utolsó napokban csúfolódók fognak megjelenni, kigúnyolva azt az üzenetet, hogy Jézus Krisztus vissza fog jönni, hogy megalapítsa az Ő királyságát. A gúnyolódók azt mondják:

“Hol van Jézus? Nem látom semmi bizonyítékát annak, hogy eljön. A kezdetektől fogva minden változatlanul folytatódik tovább!”

Ha megpróbálod meggyőzni ezeket csúfolódókat, hogy Jézus visszajön, hogy megtisztítsa a földet tűzzel és megalapítson egy örökkévaló igazságos királyságot, őrültnek fognak tartani. Sokan kigúnyolják a Krisztus második eljöveteléről szóló igazságot. Ugyanakkor viszont szemrebbenés nélkül ugyanezek a csúfolódók készítik elő és állítják, hogy eljön egy “új világrend”!

Ezek a csúfolódók ezt a hazugságot a pokolból vették. Sátán egy igazi dolog eljövetele előtt mindig egy hamisítvány elkészítésén fáradozik. A Sátán tudja, hogy a Király Jézus vissza fog térni és hogy az Ő új világa a küszöbön áll. A gonosz egy fantázia világ népszerűsítésével – hamis reményeket ébresztve  – igyekszik megtéveszteni és megtartani a saját fiait.

Ezért most kigondolt egy új, ördögi tervet egy Új Kor (New Age) eljöveteléről, hogy eltérítse az embereket az eljövendő Krisztus valóságának elfogadásától!

Ez a legújabb New Age hamisítvány elsőként a Vízöntő Koraként tűnt fel. A tizenegyedik csillagállás egy végső – New Age királyságba – fordult, ami úgy ismert, mint az “Új Világrend.”

A New Age-sek azt mondják, hogy ennek az új világrendnek a megvalósulása már a közvetlenül előttünk áll. Azt jósolják, hogy egy katasztrofális csapás fog bekövetkezni és a káoszból egy új világrend fog felemelkedni, bevezetve mindenkit a szeretet, a megértés és világbéke társadalmába. Minden probléma meg fog oldódni. A háborúk megszűnnek. Nem lesz többé szegénység. És az egész világon egy Krisztus nélküli krisztusi gondolkozásmód szerinti testvériség fog létezni. Az önszeretet lesz az uralkodó, és minden az élvezetekre összpontosul.

Rossz hírem van az ilyen New Age-es csúfolódók számára. Sajnálom, de ne hagyjátok megtéveszteni magatokat a gonosz által. Nem létezik ilyen fantáziavilág, amivel a gonosz próbálja elhitetni az emberiséget az utolsó napokban.

Ó, igen. Jönni fog egy új világ, de az nem egy “új világrend” vagy egy New Age lesz. Hanem inkább az, hogy ennek a földnek minden királya és az Urunk minden ellensége hamarosan az Ő lábzsámolya lesz.

Krisztus visszajön és megalapítja az Ő szent királyságát és a csúfolódóknak semmi helyük nem lesz abban:

“De új eget és új földet várunk az ő ígérete szerint, amelyekben igazság lakozik.” (2 Péter 3:13).

Forrás: http://www.worldchallenge.org/en/node/23133

Fordította: Abonyi Sándor

 

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezet, helyreállítás, Tanítások, utolsó idők
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s