Igazi és hamis ébredés – Andrew Strom

Új, letölthető könyv, PDF formátumban: Igazi és hamis ébredés

Forrás: http://igerenezek.wordpress.com/2013/07/22/andrew-strom-igazi-es-hamis-ebredes-uj-letoltheto-pdf-konyv/

Rövid ismertető a könyvből!

Andrew Strom a „RevivalSchool.com” és a nemzetközi REVIVAL LIST alapítója. Tizenegy évig vett részt a prófétai mozgalomban („Prophetic Movement”). Andrew Strom igazi bennfentesként alaposan megvizsgálja e könyvben mindazokat a jellemzőket és történéseket, melyek e mozgalmat jellemzik: a furcsa megnyilvánulásokat, az angyali jelenéseket, az aranyport és az olyan „ébredéseket”, mint amely például a floridai Lakeland-ben is történt. A TÉNYEK önmagukért beszélnek, érdemes ezeket alaposan megismerni. Milyen is tehát az igazi ébredés? Hogyan különböztethető meg a hamis ébredéstől? Mindezekre igyekszik válaszokat adni ez a gondolatébresztő, provokatív könyv.

A könyvben tárgyalt témák többek között tehát a következők: az igazi és hamis ébredések jellemzői; a Kundalini-veszély; Todd Bentley és Lakeland; történelmi kitekintés az ébredésekre; az ébredések vezetői; az ébredési prédikálás; az ébredési imádkozás; ébredés a közösségben; az ébredések úttörői; az ébredések során megnyilvánuló manifesztációk; élmény-mánia; a szellemi megítélés öt kulcsa; az igazi prófétai szerepkör; a próféta „befogadása”; Amerika szerepe és felelőssége; a „bővölködés-evangélium” torz tanítása; a reformációk jellemzői.

Andrew Strom egy új-zélandi ébredési prédikátor és keresztény író. Ő az alapítója a John the Baptist TV-nek és a RevivalSchool.com-nak, emellett nyolc könyv szerzője is, többek között a „Kundalini Warning” („Vigyázat: Kundalini!”) és a „The Coming Great Reformation” („Az eljövendő nagy reformáció”) című műveknek. Andrew 44 éves, és már több mint 24 éve boldog házasságban él csodálatos feleségével, Jacqui-val. Hat gyermekük van.

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: helyreállítás, Keresztyénség, Tanítások, utolsó idők
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s