Megtisztító ébredés – David Wilkerson

A Revival of Cleansing by D. Wilkerson

http://sermons.worldchallenge.org/en/node/24319

Egy ébredés, ami a megtisztulásról szól

Minden próféta látta a végidőket és olyan elválasztott, szent emberek összegyülekezéséről prófétáltak, akik az Úr igéjének mély megértésével fognak rendelkezni. Dániel hatalmas dolgokat hallott Istentől, de “nem értette azokat” (Dániel 12:8). Azonban ő is látott eljönni egy napot, amikor egy megtisztított (szent), kipróbált és megvizsgált maradék meg fogja majd érteni azokat: lesz az utolsó napokban egy csapat, amely az Isten dolgaiban teljes bölcsességgel és megkülönböztetési képességgel fog rendelkezni:

“…. Megtisztulnak, megfehérednek és megpróbáltatnak sokan, az istentelenek pedig istentelenül cselekszenek, és az istentelenek közül senki sem érti; de az értelmesek értik, (Dániel 12:10).

Ézsaiás rosszallását fejezte ki a visszacsúszott Izrael szellemi vaksága miatt.

A következőt  mondta:

“…. tántorognak a jövendőlátásban, és inognak az ítéletmondásban” (Ézsaiás 28:7).

Az a kevés megkülönböztető képesség is, amivel korábban rendelkeztek, lerombolásra került a testi kívánságaik miatt. Ézsaiás is prófétált azonban egy napról, amikor

meghallják ama napon a siketek az írás beszédeit, és a homályból és sötétből a vakoknak szemei látni fognak . . . . megszentelik nevemet, ….. és félik Izrael Istenét.”  (Ézsaiás 29:18, 23-24).

Én hiszek az utolsó nap ébredésében, amiről olyan sokan prédikálnak, de az a megtisztulás ébredése lesz. Ha a Szent Szellem munkája szükséges, hogy meggyőzze a világot a bűnről, az igazságról és az ítéletről, akkor a Szent Szellem óriási kiáradásában bizonyára lesz a meggyőzésnek egy olyan erőteljes hulláma, ami meg fogja rázni a langyos, erőtlen gyülekezeteket és szembesíteni fogja őket a bűneikkel.

Miközben keresztények sokasága a jeleket és a csodákat hajszolja és a gyülekezetek arra vágynak, hogy a jólétről és a sikerről tanítsanak nekik, Isten elhív egy “pusztai népet”, akik szomjasan epedeznek többre Krisztusból.

Éppen most áll elő egy dicsőséges csapat! Egy napon Isten felkavarta a szívüket és kiábrándulttá tette őket minden képmutatással és megszégyenítéssel szemben. Megértették Isten Igéjét és meglátták, hogy mi Isten célja velük. Hit által felvették az igazság Krisztusi palástját, Krisztus parancsainak engedelmeskedve, és eldöntötték, hogy teljesen Neki engedelmeskednek akkor is, ha egyedül kell járniuk. Úgy alakították az életüket, hogy meg akarják hallani és meg akarják érteni az Úr akaratát.

Elkezdtek  Szellemben látni dolgokat és megcselekedték, hogy megértsék a hamarosan bekövetkező ‘minden dolgok’ végét. Az Úr az ilyen embereknek jelenti ki magát!

“Krisztus jön vissza! Térjetek meg, mert az Úr napja közel! Távolítsatok el magatoktól minden megkörnyékező bűnt és a fent leírt dolgokhoz ragaszkodjatok! Ne legyetek részesei emberi hatalmaskodásnak és álmoknak. Rázzatok le magatokról mindent és gyertek ki közülük, hogy Velem találkozzatok”

Ez a szó hangosan és tisztán kihirdetésre került!

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: egység, gyülekezet, helyreállítás, Keresztyénség, próféciák, Szentség, Tanítások, utolsó idők
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s