Nem minden megpróbáltatás egy vizsga – David Wilkerson

Különbség a megpróbáltatás és az oktatás között

Isten nem élvezettel teszi ki gyermekeit a megpróbáltatásoknak. A biblia azt mondja, hogy Krisztus együtt érez velünk, amikor nehézségeken megyünk át, “megindulva gyarlóságainkon”. Krisztus azt mondja az Egyháznak, “Tudom a te dolgaidat és nyomorúságodat és szegénységedet…” (Jelenések 2: 9) Lényegében ezt mondja, “Jól tudom min mész keresztül. Te talán nem érted ezt, de én jól ismerem bajodat.”

Lényeges, hogy megértsük ezt az alapvető igazságot; az Úr igenis próbára teszi az övéit. Az Ige ezt mondja (Zsolt. 66: 10) “Megpróbáltál minket, oh Isten, amint tisztítják az ezüstöt”. “a ti kipróbált hitetek, sokkal becsesebb a veszendő, de tűz által kipróbált aranynál…” (1 Péter 1: 7). “Az Úr az igazat megpróbálja…” (Zsolt 11: 5) Igen, mindazok, akik Krisztust követik bajokon fognak átmenni. A Zsoltár-író mondja, “Sok baja van az igaznak, de valamennyiből kimenti az Úr.” (Zsolt. 34: 20).

A teljes cikk itt elolvasható: http://elokovek1.blogspot.hu/

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, helyreállítás, Tanítások
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s