Nagyszerű idézetek

“Nem pótolhatod áldozathozatallal azt, amit engedetlenség által veszítettél el.” Edwin Louis Cole.

“Isten akaratának megismerésében a békesség a döntőbíró.”  Ed Cole

“Légy kész mindentől megválni, ami akadályoz és vesd el magadtól. Légy kész elszenvedni a vagyonod, barátaid és egészséged elvesztését – minden más dolgot a földön – akkor bemehetsz a menny királyságába.”  John Wesley

“Ha egy prófétát szeretnek és istenítenek, akkor az üzenete semmit sem ér. A prófétának addig hasznos a szolgálata, amíg megkövezik közbotrány okozás miatt, mert megtérésre hív; zavarja a megszokott, kényelmes életünket; összetöri a tiszteletben tartott bálványainkat és szétzúzza a szentnek tartott hagyományainkat.”  A. G. Gardiner.

“A próféta feladata mindig is a helyreállítás volt …. érthető okokból, mert az emberek nem voltak hajlandók Isten teljes tervének útjait megfizetni. A próféta ezért mindig népszerűtlen ember volt.”  T. Austin Sparks.

“Azoknak, akiket Isten hív el ilyen szolgálatra – és az elhívás fontos – fel kell készülniük a népszerűtlenség és a félreértés felvállalására. ‘Izrael megháborítója’ – ezt mondta Akháb Illésnek.”  Arthur Wallis.

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, helyreállítás, próféciák, Tanítások
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s