Prófétai szó 50 évvel ezelőttről – A.W. Tozer

PROPHETIC WORD from 50 YEARS AGO

by A.W. Tozer

http://www.revivalschool.com/

“Engedjétek meg nekem, hogy kilépjek ebből a nehéz helyzetből és prófétáljak. Látom, hogy eljön az az idő, amikor mindazok a szent emberek, akik a Szent Szellem által nyitott szemmel járnak egymás után fogják abbahagyni a világ evangelizálását. A ház elhagyatott lesz, nem lesz Istennek egyetlen embere sem közöttük, akiben Szent Szellem lakik, kimennek közülük. Hallom, amikor Jézus azt mondja…Máté 23:37-38: “Jeruzsálem, Jeruzsálem! Ki megölöd a prófétákat és megkövezed azokat, akik te hozzád küldettek, hányszor akartam egybegyűjteni a te fiaidat, miképpen a tyúk egybegyűjti kis csirkéit szárnya alá; és te nem akartad. Íme, pusztán hagyatik néktek a ti házatok.”

Az egyház mai helyzetében, aki látja a világ evangelizálásának helyzetét és nem mond le róla, az meglehetősen fanatikus. De eljön az a nap, amikor a ház elhagyatottan, pusztán fog állni és nem lesz közöttük Istennek egyetlen embere sem. Szeretnék elég sokáig élni ahhoz, hogy meglássam ezt az időt és lássam hogyan alakulnak a dolgok. Szeretném megélni, hogy meglássam azt az időt, amikor Isten szent, elválasztott és szellemi látással rendelkező emberei (férfiak és asszonyok) kijönnek az evangéliumi gyülekezetekből és megalakítják saját csoportjaikat; amikor kiszállak a süllyedő hajóból és hagyják hadd süllyedjen el a tisztátalanságban és a világiasságban; és új csónakokat hoznak létre, hogy túléljék a vihart.”

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezet, gyülekezetépítés, Keresztyénség, próféciák, Szentség, Tanítások, utolsó idők
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s