Jöjjön el a Te királyságod! – ifj. Lehotczky József

Közel van az Úr visszajövetele, hogy felállítsa a földön az Ő Királyságát. (Jel. 20:1-7)

Évek óta beszél hozzám az Úr arról, hogy olyan emberek által fogja véghez vinni a földön az Ő uralmának helyreállítását, akik átalakulnak az Úr Jézusnak, mint a Báránynak a karakterére. Itt van a felkészülés ideje. (Lk. 22:24-30)

Meglepődtem azon, hogy a Jelenések könyvében mennyiszer jelenik meg Krisztus, mint Bárány, a Bárányt imádják, s a Bárány győzelmét hirdetik. Azt mutatta a Szent Szellem, hogy nem véletlenül bárányt kellett áldozni, mert ez egy szelíd, jámbor állat. Jézus, nem azzal győzött, hogy letiporta az ellenségeit, hanem azzal, hogy feláldozta magát. (Mt.11:28-30)

Meggyőződésem, hogy az 1000 éves országlás alatt is ez által az önfeláldozó szolgálat által fog kiteljesedni az Ő uralma. Az erősebb szolgálja a gyengébbet, a nagyobb a kisebbet.

A Szent Szellem már készíti a bárány karakterű embereket a királyságába. Ez a személyiség nem egy csoda által fog létrejönni a hívőkben, hanem az Úr fenyítésének való engedelmesség hozza létre. (Zsid.12:5-14)

Ne szalaszd el az időt, mert egyszer véget ér!

Azok a vezetők, akik most hatalmaskodnak a testvéreiken, – magukat valami nagynak állítják be, s alárendeltséget, teljes engedelmességet követelnek, és azt tanítják, hogy Isten velük beszél, s az emberek őket kövessék, – nem fognak egy pillanat alatt átváltozni, hogy alkalmasak legyenek a Bárány királyságának megvalósítására. Vagy már most megváltozunk az Úr Szellemétől, vagy kimaradunk az Ő uralmából.

Ismerek több olyan keresztény vezetőt, akiket az Úr kiemelt a szolgálatból, s nagyon kemény átformáló munkát végez bennük, s van olyan barátom, aki valóban hatalmas változáson ment keresztül, hála a drága Báránynak. Sajnos olyat is ismerek, akit az Úr kiemelt a szolgálatból, hogy átformálja, de ő ismét magához ragadta azt. Ez nagyon veszélyes drága testvéreim! Isten nem erőszakolja ránk az akaratát, hanem mindig hagy választási lehetőséget.

Remélem az Ő Szelleme rajtam is végzi ezt a munkát, valószínűleg ezért kell újból és újból nehézségeken, támadásokon keresztül menni. Áldom azokat, akik eszközök ebben az Úr kezében.
Legyen meg a Te akaratod, itt a földön úgy, mint a mennyben is! Ez a legfőbb, sőt az egyetlen vágyam már ezen a földön. Az áldások csak ráadások, nem célok, s nem bizonyíték az Ő akaratára, hiszen Ő megáldja a jókat és a gonoszokat egyaránt. A „kenet” sem bizonyítja az ember krisztusi jellemét, mert az Ő elhívása, és ajándéka megbánhatatlan.

Nagyon vágyon Őt még inkább megismerni, s átváltozni az Ő Szellemétől. (Rm.8:14-18)

Maranata: Jövel, Uram Jézus

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, helyreállítás, próféciák, Tanítások, utolsó idők
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s