A nagy harc

Watchman Nee mondta, hogy az elménk egy csatatér, ott zajlik a szellemi csata Azt tudjuk, hogy KI az erősebb, de mi is akarjuk ezt a győzelmet? Ha igen, akkor az Úrral győztesek vagyunk. Sándor

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

Filippi 4:1. 5-8.
A nagy harc ma az, hogy ki fogja a mi gondolatainkat uralni. Minden, amit látunk, ami körülvesz, mindenben ott van a gonosz ellenségnek az a szándéka, hogy magához kötözze a mi gondolatainkat.

Egyszer láttam egy kicsi folyót, ami a tengerbe ömlött. Több ezer hal jött fel ezen a patakon, hogy lerakja az ikráit. Ott, ahol én láttam, nagyon gyors folyású volt. A halak a sodrásnak ellentétesen úsztak fel. Láttam elpusztult halakat is, amiket magával vitt a folyó sodrása. Ahol ívóhelyet találtak a halak, ott is hadakozniuk kellett, pl. hogy más halaktól megvédjék az ikrákat, és a sodrástól is. Ez a nagy csata dúl, a gonosz megpróbálja elménket uralni, mert akkor a gondolatainkat is uralni tudja.

Nagyon meglepődtem, hogy mivel foglalkoznak egyes keresztyének. Valaki megkérdezte tőlem, hogy nem akarom-e aláírni azt a petíciót, hogy Verespatak UNESCO védettség alá kerüljön. Elgondolkodtam, mivel is foglalkozik ez az ember? Mire pazarolja…

View original post 668 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, Tanítások | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s