Személyes védelem – Ron McKenzie

“Egy szellemi hadviselés részesei vagyunk. Az ellenségünk, mint ordító oroszlán körbejár és azt lesi, kit nyeljen el. Ezek a kockázatok és veszélyek teszik a szellemi védelmet fontos dologgá minden keresztyén számára. Sok mai evangéliumi gyülekezetben „befedezés”- ről beszélnek, ami azt tanítja, hogy befedezettek vagyunk és meg vagyunk védve a gonosztól, ha tagja vagyunk egy gyülekezetnek és engedelmeskedünk a pásztornak.  Ez a tanítás azonban nem található meg a Szentírásban, hanem a Rúth könyvének egy allegórikus magyarázatán alapszik. Veszélyes dolog egy homályos és bizonytalan dologban bízni, amikor szellemi védelemről beszélünk. Nem meglepő, hogy a keresztyéneket mindenhol megtizedeli a gonosz, mert nem értették meg a védelemről szóló igazságot.”

Erről a témáról szól Ron McKenzie írása, ami PDF formában letölthető itt:

Személyes védelem Ron McKenzie

 

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Gyógyulás-szabadulás, gyülekezetépítés, helyreállítás, Magyar tanítások, Szellemi harc
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s