Fújjátok a kürtöt – David Wilkerson

Set the Trumpet to thy Mouth

(Ez az írás a „Hagyd a harsonákat felhangzani” című fordítás lektorált változata. Akik korábban letöltötték ezt, azoknak javaslom ezzel az újjal lecserélni , amiben igyekeztem magyarosabban és érthetőbben fogalmazni és szerintem ez a változat könnyebben érthető és olvasható)

PDF formában letölthető itt: Fújjátok a kürtöt

Idézet a könyvből:

“A győztesek serege az utolsó napokban az Isteni haragítélet kitöltése előtt egyre inkább a szellemi dolgok után fog éhezni és szomjúhozni. A Szent Szellem az, aki Krisztus menyasszonyában egy hatalmas vágyakozást ébreszt a szentség, a tisztaság és az Isteni kijelentés után. Az egész országban mindenhol érezhető már valami az igazak éhségéből és szomjúságából. Egy gyökeres elszakadás a világtól, annak bálványaitól és élvezeteitől. A Krisztus megismerésében való bölcsesség és kijelentés utáni kiáltás egyre hangosabb lesz. Anyagi dolgok elvesztik vonzásukat a menyasszony lelkek számára.  A Szent Szellem birtokba akarja venni a szívüket és hívja őket egy imádkozó és Isten trónja előtt való összetörettetett élethez. Ők már feladtak minden önző vágyat és becsvágyó terveket, mert csak Isten akarata számít nekik. Az emberi célok és elvárások – siker, elismerés, dicsőség – megkapták halálos döfésüket. Isten tisztelete áll számukra az első helyen. Dicséret és imádat sokasága száll az Úrhoz. Krisztus a trónján ül és korlátlanul gyakorolja uralmát az életük fölött. Ezekben az utolsó napokban – a katasztrófa előtt – az Urunk és Üdvözítőnk azon van, hogy a jó dolgokból egy ünnepet készítsen számunkra. Nem e világ szegényes elemeiről és balga anyagi dolgairól van szó, amiket az értelmetlenek hajszolnak, hanem magának a mennynek az örömeiről és áldásairól. A győztesek olyan helyzetben vannak, hogy a fájdalom tüze ellenére is béke és biztonság van a szívükben. FUJJÁTOK A KÜRTÖT A SIONON! Isten megőrzött magának egy szent maradékot, megmosva embereket Krisztus vérében, folt nélküli fehér ruhákba öltöztetve, elkülönítve a Dicsőség Királya számára. Feltartják égő lámpáikat és felkészítették magukat a Vőlegénnyel való találkozásra egy örök élet erejében. Igyatok megelégedésig Istennek szentjei! Igyatok az örök élet forrásából!”

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: helyreállítás, próféciák, Tanítások, utolsó idők
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Fújjátok a kürtöt – David Wilkerson bejegyzéshez

 1. csernakata szerint:

  ez akár rólunk is szólhatna 😦

  Kedvelés

 2. Balázs Ida szerint:

  Rólunk is szól 😦

  Kedvelés

  • Sandor szerint:

   Igen. A különbség annyi, hogy mi “csak” fogyasztók vagyunk, a gyártók tőlünk nyugatra vannak. A gyártó felelőssége mindig nagyobb, mert ő a “forrás”. Nekünk is van felelősségünk: a megkülönböztetés, és hogy a rosszat ne együk megy. Sándor

   Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s