Aki elveszíti a maga életét, megtalálja azt

Úgy hiszem a legtöbb keresztyénnek ez a problémája, ezért szívleljük meg a Lance Lambert által adott tanácsokat.
Egyik szolgáló testvéremnek mondtam egyszer: “Tudod meglátszik valakinek az életén és szolgálatán, hogy átment-e már az összetöretésen? Később mondta nekem: “Tudod nagyon elgondolkoztam azon, amit mondtál”.
Miért fontos ez? Mert ami testből születik test az. Össze kell teljesen töretni ahhoz, hogy az egónkat halálba adjuk, hogy mi már ne akarjunk semmit, csak arra vágyjunk, hogy az Úr tegyen velünk, amit Ő akar. Sándor

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

Beszélgetés LANCE LAMBERT testvérrel (2013. december)

Kérdés:
A kérdésem egy kissé összetett. Engem személy szerint ez a probléma foglalkoztat: miért olyan nehéz Isten gyermekének teljesen átadni az életét Istennek? Tudom, hogy a testvér üzenetei alapvetően erről szólnak, teljesen átadni az életünket Istennek. Nem régóta vagyok hívő, de az én tapasztalatom az, hogy nem olyan egyszerű átadni magamat. A kérdésem az, hogy ha nincs megfelelő látásom az Úr nagyságáról, mi az én felelősségem ebben? Mert szeretném, hogy az Úr többet kijelentsen nekem Önmagáról, szeretnék eljutni oda, hogy ne tartsak vissza semmit az életemből magamnak.

Válasz (Lance Lambert):
Azt gondolom, a te problémád a kezdetekhez vezethető vissza, amikor a Sátán odajött Évához, és azt kérdezte tőle: „Valóban azt mondta Isten, hogy nem ehettek a jó és rossz tudásának fájáról?” És a Sátán válasza nagyon érdekes: „Bizony nem haltok meg, hanem olyanok lesztek, mint Isten, jónak és rossznak tudói”. Ők sohasem voltak…

View original post 737 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, Tanítások | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s