Isten és a gazdaság – Ron McKenzie

PDF formátumban letölthető itt: Isten és a gazdaság

Ebben a digitális könyvben Ron McKenzie keresztyén közgazdász három – gazdasági kérdésekkel foglalkozó – keresztyén írását foglaltuk össze, amik önálló írások formájában is megtalálhatók a Blogon. Az alábbi címeken érhetők el:

–  Útmutató a gazdasági életre vonatkozóan

– Jézus és a gazdasági élet

– Szegényekről való gondoskodás

Az egybefoglalással egyrészt az volt a cél, hogy ezeket az egymáshoz kapcsolódó írásokat együtt lehessen kezelni és mint egy összefüggő hasznos, gyakorlatias anyagot a civil gazdaság vezetők számára is ajánlani tudjam. Úgy ítélem meg, hogy az anyag sok konkrét, hasznos útmutatást ad a mindennapi gazdasági élethez; mindezt Isten szemszögéből a Biblia igéi alapján. A szerző Ron McKenzi elmondta, hogy indíttatást kapott az Úrtól az ószövetségi törvények ilyen értelmű tanulmányozására és Isten szelleme megnyitotta számára ezek szellemi üzenetét és adott neki megértést arra vonatkozóan, hogy gyakorlatias módon a mai közgazdasági élet nyelvén tudja megmagyarázni azokat.  .

Mindenki ajánlhatja ezt az anyagot polgári vezetésben dolgozó ismerőse számára..

Jó épülést kívánok mindenkinek. Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Keresztyénség, Magyar tanítások
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s