Prófécia, 1992. Jeruzsálem – Lance Lambert

Prophecy by Lance Lambert in1992 at Jerusalem

http://www.lancelambert.org/prophetic.php/message/2/Monday-3-November-1992

PDF formában letölthető itt: Prófécia – 1992. Jeruzsálem 

Halljátok meg, amit mondok, ezt mondja az ÚR, és várjatok rám türelemmel. Nem kell félnetek attól a felfordulástól, ami hamarosan el fog jönni az egész földre, mert az ítélet napjai elkezdődtek, és ÉN felfordulást, felfordulást és felfordulást fogok hozni. Nem fogom abbahagyni mindaddig, amíg a bukott ember igazi szelleme és jelleme nyilvánvalóvá nem válik. Az ellenségemnek, a Sátánnak egy utolsó lehetőséget adok, hogy támadást intézzen hatalmam, igém, tervem és Messiásom ellen.

Ezért ÉN az ÚR fogok előidézni politikai, gazdasági, vallási és fizikai megrázkódtatásokat. Ne féljetek ezektől, mert ÉN készítem fel az egész világot az utolsó napokra. Azok, akik nem ismernek Engem egy “új világrend”-nek fogják gondolni azt, de az valójában egy régi világrend. Ez Babilon ereje és természete, a sötétség szelleme által megtöltve erővel. A babiloni fejedelemség, az Antikrisztus szelleme, először Babilonban nyilvánult meg és kereste a lehetőséget, hogy létrehozzon egy új világrendet Nélkülem, ezért megkísérelt megbuktatni Engem. Most azonban eljött az óra.

Ne félj te kicsiny nyáj, mert mindazokat, akik azonosulnak szívem szándékával és vágyammal, azokat ÉN fogom felkészíteni, hogy Velem ki tudjanak tartani a változásoknak ebben a viharos időszakában. ÉN Szuverén ÚR vagyok, Mindenható, aki felkészítem az egész világot arra, hogy végül megjelenjen a bűn fia. Minden a felügyeletem és hatalmam alatt áll. ÉN vagyok minden megrázás, változás és felfordulás mögött, mert felkészítem az egész földet, különösen Európát és Amerikát. Az egyik szuper erőt le fogom törni és a másikat meg fogom ítélni. Le fogom törni az iszlám erejét is, mert látom gonoszságukat, mondja az ÚR. Ne kérjetek arra, hogy halasszam el ezeket az ítéleteket, mert eldöntöttem, hogy megteszem ezeket: ez nem változtatható meg. Legyél egy akaraton Velem, mert az ÉN akaratom be fog teljesedni. Ne félj, és ne is keseredj el mindezek miatt. Az ÉN tervem megáll, és az örömöm beteljesedik. Minden, amit elterveztem a Fiam számára meg fog valósulni és minden, amit elterveztem azok számára, akiket megváltottam, és akiket a Fiamnak adtam be fog teljesedni. Az egész világra kiterjedő viharok közepette a Szellemem az egész világon munkálkodni fog és egy világméretű aratást végez. Ahol a legnagyobb lesz a sötétség és a szenvedés, ott lesz az aratás is a legnagyobb. Mert ÉN az ÚR fogok felkészíteni egy népet az ÉN dicsőségem számára. Magamhoz fogom vonzani őket Oroszországból és a körülötte lévő országokból, Kínából és minden körülötte lévő országból és fiatalok tömegeit az iszlám országokból. Magamhoz fogom vonzani őket Keletről, Nyugatról, Északról és Délről. Minden kavarodás és zűrzavar közepette hatalmasan fogok munkálkodni. Kegyelemmel és erővel fogom felkenni azokat, akik hittel teljesek és jelekkel, csodákkal fogom kísérni a munkájukat. Akik hűségesek lesznek Hozzám, azoknak szenvedniük kell. Ezért engedd meg Nekem, hogy a Szellemem által közben elvégezzek egy mélyreható munkát benned.

A szívem sóvárog azokért, akiket megváltottam a nemzetek közül, hogy a menyasszony lehessenek a számomra, hogy bejöjjenek az ÉN örök hajlékomba és dicsőségembe. A szívem sóvárog egy felülmúlhatatlan és túláradó szeretettel Izraelért és a zsidókért, bárhol is vannak. Ezért, amikor magamhoz vonzom a föld minden zugából a megváltottakat, így fogom magamhoz vonzani az ÉN népemet, a zsidókat, hogy visszajöjjenek arra a földre, amit nekik adtam örökkévaló örökségül. Ünnepélyesen kijelentem, hogy meg fogok ítélni minden nemzetet és minden vezetőt, akik ellenállnak akaratomnak és minden eszközt fel fogok használni, hogy hazahozzam őket. Ők minden bukásuk ellenére – gyakran öntudatlanul is – a Nevemet kiáltották, akit az ellenségem olyan határtalanul gyűlölt, mint ahogyan ÉN szeretem őt; akit a nemzetek gyűlöltek, kínoztak, üldöztek, megvetettek és a lábukkal eltapostak. ÉN, az ÚR, Izrael Szentje, az ő Megmentője, ÉN az ÚR fogom most vezetni őt, mint gyengét, legyőzöttet és megsebesítettet, úgy ahogy van, vakon és süketen, de el fogom vezetni az ő helyére, hogy a nemzetek vezetője legyen. Igen ÉN az ÚR mondom: azok, akik megsebesítették és gyűlölték őt, el fognak jönni, hogy a földig hajoljanak előtte. Mert mindezen ítéletek közepette meg fogom menteni őt. ÉN az ÚR szuverén módon fogom megtenni ezt azokban a napokban, amiket ÉN hozok el számára, hogy Hozzám kiáltson, és akkor meg fognak nyílni a szemei és a fülei. Azokban a napokban, amit ÉN készítek elő, a szívem az örömtől énekelni fog és menyasszonytáncot táncolni. Ezért közbenjárásra hívlak téged, aminek időnként ára van, hogy az ÉN tervem megvalósuljon. ÉN vagyok az Alfa és Omega mondja az ÚR ISTEN, aki van, aki volt, és aki eljövendő, a Mindenható.

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: próféciák, Tanítások, utolsó idők
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Prófécia, 1992. Jeruzsálem – Lance Lambert bejegyzéshez

  1. Guti Tünde szerint:

    “Ne félj te kicsiny nyáj, mert mindazokat, akik azonosulnak szívem szándékával és vágyammal, azokat ÉN fogom felkészíteni, hogy Velem ki tudjanak tartani a változásoknak ebben a viharos időszakában. ”

    Köszönöm, Uram!

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s