Igazság által leszel erős – Abonyi Sándor

Igazság által leszel erős, ne gondolj a nyomorral (szorongattatásokkal), mert nincsen mitől félned, és a rettegéssel, mert nem közelít hozzád. És ha összegyűlvén összegyűlnek (ellened) , ez nem én tőlem lesz! Aki ellened összegyűl, elesik általad. Ímé, én teremtettem a kovácsot, aki a parazsat éleszti és fegyvert készít mestersége szerint: és én teremtem a pusztítót is a vesztésre! Egy ellened készült fegyver sem lesz jó szerencsés, és minden nyelvet, mely ellened perbe száll, kárhoztatsz: ez az Úr szolgáinak öröksége, és az ő igazságuk, mely tőlem van, így szól az Úr.”    Ézsaiás 54:14-17

A Krisztus igazságért vívott harcomban évek óta egyik kedvenc igeszakaszomat szeretném most megosztani veletek, amit ma reggel ismét emlékezetembe idézett az Úr.  Hiszem, hogy sokan vannak nehéz harcokban  a Blog-olvasók között is, az Úr ügyén munkálkodva. Ez az igeszakasz mindig megerősített engem, minden aggódást és félelmet elvett tőlem és bátorságot adott mindig a legkeményebb harcokban. 

Az Igazságban való járás mindig megerősít, a megalkuvás, a kompromisszum viszont lenyom és erőtlenné tesz.

A világ a kompromisszum-keresésre, a konfrontáció kerülésére tanít bennünket, de e mögött az ördög – a világ fejedelme – áll, aki el akarja rabolja az igazság erejét a megalkuvás által. Jézus sosem kereste a kompromisszumot, nem kerülte a konfrontációkat és nem alkudott meg az igazsággal.

Az Úr adjon bölcsességet mindenkinek, hogy “ne menjen fejjel a falnak”, hanem bölcsen tudja képviselni az IGAZSÁGOT: Jézus Krisztust.  

Ez az Ő szolgáinak az öröksége.

Én az igazság választását javaslom, mert akkor az Úr teljes erejével hadakozik értünk, ha viszont megalkuszunk, akkor az Úr eltávozik tőlünk és magunkra maradunk a harcunkban – mert Jézus az Igazság! 

Legyen ez bátorítás mindenki számára, aki olvassa, hogy az Úr diadalra tudja vinni az Ő ügyét mindenki által.

Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Keresztyénség, Szentség, Tanítások
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Igazság által leszel erős – Abonyi Sándor bejegyzéshez

 1. Guti Tünde szerint:

  Halleluja!

  Kedvelés

 2. Sandor szerint:

  Átemelte keskeny út – narrow way és hozzászólt:

  Újévi igei jókívánságként egy kis útravalóul a mindennapi harcunkban hadd bátorítsak most mindenkit a következő kis üzenettel. Sándor

  Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s