Akkor jön el az Úr – David Wilkerson

THEN WILL THE LORD COME! by David Wilkerson

http://sermons.worldchallenge.org/en/node/26210

Ma a kísértések erőssége és a megalkuvás mértéke sokkal nagyobb, mint egy generációval korábban. A Sátán minden technikai dologhoz hozzárendel valami megrontó csábítást: érzékiséget, testi vágyat és kísértést. Miért kell szembenéznünk ilyen “izzásig hevített” kísértésekkel ma? Miért használja fel a Sátán a testi vágyakat és a szexet arra, hogy eladjanak mindenféle terméket? Miért vannak porno honlapok százai az interneten? Kik a céltáblái ennek a szenny-áradatnak?

A célpont nem a világ, mert a csábítás őket már fogva tartja. Nem, a Sátán célpontja egyáltalán nem a világ. Azért manipulálja a Sátán a médiát, hogy tőrbe csalja a győztes keresztyének szívét. Az evangélium bizonyságtételét akarja legyengíteni és lerombolni.

A “kemence most hétszer melegebbre van felfűtve” a hívők életében, mint korábban. A Sátán olyan csábító helyzeteket teremt a hívő otthonokban, a munkahelyeken és a kapcsolatokban, ami sokkal erőteljesebb, mint valaha. Ennek hatására sok – korábban erős – keresztyén adja fel a hitét és elfordul Istentől.  Már nem imádkoznak tovább segítségért, hanem így gondolkodnak: “túlságosan nehéz számomra ez a próba, ezt már nem tudom túlélni!”

A Dániel 3-ban, Isten a gonosz cselszövését egy lehetőséggé változtatta, hogy az egész babiloni  világbirodalom előtt bizonyságot tegyen Magáról. A három fiatalember nem hajolt meg a bálvány előtt, ezért az Úr megszabadította őket. Hiteles bizonyságot tettek az Úr Jézus Krisztusról egy világbirodalom előtt! Babilon királya kijelentette:

Nem három férfiút vetettük-e a tűz közepébe megkötözve?  …..  Ímé, négy férfiút látok szabadon járni a tűz közepében, és semmi sérelem sincs bennük, és a negyediknek ábrázata olyan, mint valami istenek-fiáé. (Dániel 3:24-25).

A király rövid időn belül visszavonta a bálványimádásra vonatkozó rendeletét és új rendeletet adott ki:

Parancsolom azért, hogy minden nép, nemzetség és nyelv, amely káromlást mond Sidrák, Misák és Abednégó Istene ellen, darabokra tépessék, és annak háza szemétdombbá tétessék: mert nincs más Isten, aki így megszabadíthasson. (29. vers).

Drága Barátom! Mindez csupán három becsületes, Istent szerető ember bizonyságtétele miatt történt, akik készek voltak az életüket letenni a hitükért.

Igen, a dolgok még forróbbá fognak válni mind gazdaságilag, mind fizikailag, mind értelmileg, mind szellemileg és mindenféle módon. Isten azonban már mindenhol ráhelyezte kezét a számára elkülönített Istenfélő férfiakra és asszonyokra.

Amikor az Ő evangéliuma fog hirdettetni hiteles bizonyságként minden nép között, akkor jön vissza az Úr!

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Tanítások, utolsó idők
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s