Próféciák beteljesedése – Doug Bachelor kommentárja

A Pápa video üzenete a pünkösdi karizmatikus mozgalomhoz. Az egyetemes (katolikus) “egység” üzenete a világ szervezett egyházai számára. A jelenlévő karizmatikus mozgalom vezetői Kenneth Copeland vezetésével áldását adják az üzenetre. Megtörténik az összeölelkezés! A pápai megbízott többször is bejelenti: Megszűnt a protestálás!

A tanbeli különbségek nem számítanak, csak a “szeretet”, a szeretet nagy parancsolatának betöltése és a látható (szervezett) egység felmutatása a világ számára.

A video megnézhető itt: https://www.youtube.com/watch?v=JySXeCBXVs4#t=111

A protestáns egyházak (evangélikusok, reformátusok) már több mint tíz évvel korábban aláírták a megegyezésről szóló dokumentumot a katolikus egyházzal. Az erről szóló Ökumenikus Charta itt tölthető le: Ökumenikus Charta.

Beteljesednek a Jézus közvetlen visszajövetele előtti időre vonatkozó próféciák, amikor már csak két “egyház” lesz. A nagy parázna, aki a fenevad hátán lovagol és Jézus Krisztus egyháza, a Menyasszony.

Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: próféciák, Tanítások, utolsó idők
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Próféciák beteljesedése – Doug Bachelor kommentárja bejegyzéshez

  1. csernakata szerint:

    hát ez nagyon komoly…

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s