Kijelentések 2 – Christopher Enoch

A “gyülekezet” szó az eredeti görögben azt jelenti “kihívottak”, vagy “szent emberek” és nem egy épület, hanem egy életmód.

Te a föld sója vagy. A só visszatartja az étel romlását. Ha nem állsz ellent az abortusznak és a homoszexualitásnak, akkor NEM vagy só.

Félelemmel és rettegéssel kell véghezvinnünk az üdvösségünket és nem gőgösen, hogy nekünk üdvösségünk van, miközben úgy élünk, mint a világ.

Nem a keresztyének ellen beszélek amikor azt mondom, hogy a legtöbb keresztyén a pokolra megy, mert ez az üzenet világosan le van írva a Máté 7:21-23-ben és a Lukács 13-ban.

Isten nem úgy gondolkozik, mint te és nem kíváncsi a véleményedre.

Az ajtó még nyitva áll az üdvösségre. Ha lehet térj meg most, mert eljön a nap, amikor az ajtók örökre bezárulnak.

Isten szereti azokat, akik félik Őt, de hagyja elbukni azokat, akik nem félik….. ők összetörnek és nem lesz idejük a megtérésre.

Csupán azért mert Isten nem akadályoz meg mennyből jövő fénynyalábban (mint Sault) ez nem azt jelenti, hogy jóváhagyja az útjaidat.

Sodoma és Gomorra azt gondolták, hogy minden rendben van Istennel, mert megáldotta őket mindaddig a napig, amikor tűzeső zúdult rájuk és hamuvá váltak.

Egy igazi keresztyén egy Jézussal: azt szereted, amit Ő szeret, azt gyűlölöd, amit Ő gyűlöl, az Ő terhe a te terhed, az Ő öröme a te örömöd.

Ha Péter, Jakab vagy János jelen lenne a gyülekezetben ma, otthagynák az istentiszteletet és az kérdeznék: “Mi a fene volt ez?”

Millió út vezet a pokolba, de egyetlen út sincs, ami kivezetne onnan.

Ha az emberek olvasnák a Bibliát, akkor észre kellene venniük, hogy a legtöbb dolog, amit a gyülekezetekben ma prédikálnak, az nem tiszta, hanem hamis.

Valóban szeretem a karizmatikus keresztyéneket, de a karizmatikus barátaim közül sokan bele fognak tartozni a Máté 7:21-23-ban leírt emberek csoportjába.

Sok ember nagyobb bizalommal van a pásztora, mint a Szentírás iránt.

Fordította: Abonyi Sándor

 

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: próféciák, Tanítások
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s