Kijelentések 5 – Christopher Enoch

A Sátán mindig féligazságokkal csap be. Ennek a kornak a nagy megtévesztése az a féligazság, hogy “Isten a szeretet”… elhallgatva azt az igazságot, hogy Isten ugyanakkor egy szent és Igaz Bíró.

A Sátán terve az, hogy sokakat elhitessen, hogy rendben vannak Istennel …. és nem kell megtérni … megfizetni az árat a lelkük megmentéséért

A legbölcsebb dolog, amit – a kormányhivatalnokokkal vagy a törvényalkotókkal szemben – bárki megtehet, hogy féli Istent. Isten rendelkezik azzal a képességgel, hogy az ítélethozatalban túltegyen a múlt bármelyik SS, FBI, vagy JTTF szervezetén.

A tudósok még mindig új fajok százait fedezik fel a földön. Néhányan mégis olyan önteltek, hogy magabiztosan kijelentik: nincs Isten…

Az első századi gyülekezetnek nem volt semmije, csupán az “Ószövetség”-ből való igehirdetés. Mégis több odaszánást, szeretetet és elkötelezettséget tanúsítottak, mint mi.

A keresztyének azok az emberek, akik valóban teljes szívvel, lélekkel és erővel követik Jézust. Sok hamis keresztyén van közöttük.

Jézus nem azért jött, hogy Isten Mózesnek adott törvényének véget vessen, hanem azért, hogy még jobban megerősítse a törvényt a szívünkben és az életünkben.

Imádkozz bölcsességért, hogy mit és mikor mondj; és bölcsességért, hogy mikor maradj csendben.

A mai nap csak egyszer történik meg. Használd ki ezt a napot a legjobban. Szeress, szolgálj. Úgy élj ma, mintha az utolsó nap lenne és tervezz úgy, mintha az első lenne.

Minden nap, minden lélegzetvétel, minden szívdobbanás egy csoda.

Ha nem ostromolod a mennyet buzgó imával, akkor ne hívd magad Jézus követőjének.

A megbocsátás nem érzés, hanem egy döntés. Ha van bárki, akinek meg kell bocsátanod, akkor tedd meg … különben Isten sem fog megbocsátani neked.

Vizsgáld meg a szíved minden zugát! Megbocsátottál mindenkinek, aki megsértett?

A megbocsátás a legfontosabb dolog. Isten sosem fogja meghallgatni az imádat, ha megbocsátatlan bűnöd van.

Fontos szellemi törvény, hogy az alázatos ember kap kegyelmet. Sok ember hangoztatja, hogy kegyelem, kegyelem, miközben büszkébb a pávánál.

Nem találsz Isten ígéretei között egyet sem, ami ne kapcsolódna valamilyen feltétel teljesítéséhez.

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Keresztyénség, Szentség, Szeretet, Tanítások
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s