Jön az Úr dicsősége! – Ifj. Lehotzky József

PDF formátumban letölthető itt: Jön az Úr dicsősége

“Halljátok meg a kiáltónak szavát: „Készítsetek utat az Örökkévalónak a pusztaságban! Egyengessétek Istenünk útját a kietlenben! Töltsétek föl mind a völgyeket, a hegyek és dombok legyenek rónává, ami tekervényes, legyen egyenessé, ami göröngyös, legyen simává! Akkor megjelenik az Örökkévaló dicsősége, és minden halandó látni fogja, kivétel nélkül mindannyian!”  – az Örökkévaló maga mondta ezt.”  Ézsaiás 40:3-5

Az Úr az utolsó időkben ki akarja tölteni az Ő DICSŐSÉGÉT, hogy minden szem meglássa Őt. Mi, keresztények is ezt szeretnénk, nem?

Ezért készítsünk neki utat! Hol? Nem a jól kijárt utakra van szükség, amin a kereszténység sok száz éve jár, hanem a pusztában kell utat készíteni, a szervezett egyházakon, gyülekezeteken kívül kell megtalálnunk az utat, ahol csak a Szent Szellem vezetése tud érvényesülni.

Gyertek hát ki a városokból, Babilonból

“a városon kívülre, az Ő gyalázatát hordozva, mert nincs itt maradandó városunk, hanem az eljövendőt keressük.”

Nincsenek itt maradandó egyházaink, gyülekezeteink, maradandó biztonságunk, és földi sikerünk, hanem csak Krisztus követése számít, a vele való kapcsolat.

A sok megalázott leuralt kereszténynek, a “völgyekben” lévőknek hirdetem: emelkedjetek fel, mert a Szent Szellem kenete bennetek van! FEL VAGYTOK KENVE! Tudom, vezetőitek azt tanították, hogy az ő kenetük alá kell mennetek, pedig ez nem igaz. A BIBLIA mást mond! 1 János 2:19-20,26-27.

Azt tanították, hogy akkor vagytok befedezve, ha alárendelitek magatokat nekik, de a Biblia szerint egyetlen befedezésre van csak szükségünk, és ez JÉZUS VÉRE, nincs más, a többi mind hazugság, megtévesztés. A ti lelketek (szellemetek) a tét!

A HEGYEKNEK pedig, akik magukat mások fölé helyezték, akik uralkodnak Krisztus felkentjein, azt üzenem az Úr szavával, hogy “szálljatok alá, mert útjában vagytok Isten dicsőségének, ti látszotok a világ előtt, s tőletek nem látják meg Krisztust. A világ azt mondja, hogy az egyház is csak két dologról szól, pénzről és hatalomról. Sajnos látva a kereszténységet, nem járnak messze az igazságtól, mikor “biznisz egyházról” beszélnek. Pedig Krisztus teste nem emberek biznisze! Legyen az egyenetlen egyenessé. Elég volt a tekervényes manipulációkból, ügyeskedésekből, kárhoztatással való félemlítésekből, a gyengék leuralásából, s a szegények  adományain való dőzsölésből. Bálványokká lettetek, magaslatokká, szinte Isten helyébe emeltétek magatokat, vagy mások helyeztek oda titeket. Itt az utolsó idő, hogy ezek a hegyek alászálljanak. Mit gondolunk, hogy Isten a feltételei teljesülése nélkül is küldi a dicsőségét? Isten dicsősége nem fog jönni, s nem fogja minden szem meglátni, csak ha teljesítjük az Isten akaratát, a feltételeit. Ha az egyenetlenségeket kiegyenesítjük, a hegyek padig hajlandók alászállni.

Lehet, hogy azt mondjátok: ez belemagyarázás. Ha tovább olvassuk, láthatjuk, hogy Istent is bosszantja az emberek, a vezetők fennhéjázása.

Ézsaiás folytatja: “Egy hang szólt hozzám: „Hirdesd, jó hangosan!”  Kérdeztem: „Mit mondjak?”

Ezt mondd: „MINDEN HALANDÓ olyan, mint a fű a pusztán!

MINDEN EMBERI DICSŐSÉG, mint a mező virága.

Csak rálehel az Örökkévaló, és megszárad a puszta füve, elhull virága.

Bizony, mint a fű, olyan a nép! Elszárad a fű, elhull a virág, de Istenünk szava örökké érvényes marad!”

Pont erről beszél itt, hogy minden ember csak olyan, mint a fű. A FELKENT szolgálók is csak emberek, s ők is olyanok, mint a fű, miért bennük bíztok hát? Az összes emberi dicsőség, nagy gyülekezetek, sikeres szolgálatok, esetleg még jelek és csodák is, amivel a vezetők kérkednek, a jólét, a politikai befolyás, mind olyan Isten szerint, mint a mező virága. Az Úr rálehel ezekre, s elmúlnak egy pillanat alatt. Láttam már ilyet, átéltük a széthullást. Isten dicsősége nem fér össze emberek dicsőségével. Isten nem olyan, mint az emberek, hogy odaáll emberek dicsőítése mellé. Ő féltékenyen szerető, a dicsőségét másnak nem adja.

Az Úr nem személyválogató, az Ő szemében minden ember egyenlő. Nincsenek nagy felkentek, és “MEZEI HÍVŐK”. Az Ő szemében, mindannyian a szeme fényei vagyunk, s felkent papság, királyi nemzet. Nem csak a Magyar nép, hanem minden nép kedves Ő előtte.

Csak akkor fog megjelenni Isten “dicsőség inváziója”, ha a völgyeket feltöltjük, a hegyek pedig alá szállnak. Az emberi dicsőség pedig mind a TŰZ martaléka lesz!

Az Úr szája szólt, s nem változtatja meg a szavát!

Ámen!

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: egység, Gyógyulás-szabadulás, gyülekezetépítés, helyreállítás, Keresztyénség, Szentség, Tanítások, utolsó idők
Címke: , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s