Bárcsak előállnának az igaz emberek – Leonard Ravenhill 

“Óriási hiány van ma az evangéliumi keresztyénségben. Eltűnt közülünk a félelmetesen komoly ember, a próféta, aki egy teljesen más világban él. Akit mások elutasítanak, még a jó emberek is, mert túl szigorú, túlságosan elkötelezett, túlságosan negatív és magának való.

Legyen viszont olyan egyszerű, mint Bemerítő János. Olyan önzetlen, mint Pál apostol. Mondja és élje is meg, hogy “de egyet cselekszem” (Fil. 3:14). Ne legyen ön-igazult, ne állítsa előtérbe magát, hanem legyen alázatos. Ne keresse a maga hasznát, sem a népszerűséget, sem a saját dicsőségét. Ne mondjon semmit, amivel másokat magához kötne, hanem csak azt, ami az embereket Istenhez vonzza. Minden reggel a szent Isten trónterméből lépjen ki, ahol megkapja az aznapra szóló parancsokat.”

“Sok igehirdető kritizál azért, mert túlságosan komolyan veszem az evangéliumot. Tényleg azt gondolják, hogy Krisztus meg fog engem feddni az Ítélet Napján, és azt mondja: ‘Leonard, Te túlságosan komolyan vettél Engem’”.

Forrás: http://www.leonard-ravenhill.com/

Fordította: Abonyi Sándor

 

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: próféciák, Szentség, szolgálati ajándékok, Tanítások
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Bárcsak előállnának az igaz emberek – Leonard Ravenhill  bejegyzéshez

 1. Balázs Ida szerint:

  Bárcsak mi is az ilyen igaz emberek közé tartoznánk….!

  Kedvelés

 2. Kornélia Pataki szerint:

  Kedves Sándor testvér!

  Szeretettel küldöm a verseimet amelyek pünkösd napjára születtek meg

  KÜLD EL!

  Küld el Szent Lelked tűzét! Had égjen bennem ami szemét! Fát,szénát pozdorját égess el, Had imádjalak tiszta szívvel Leborulok kereszted lábához Nem ragaszkodom a világhoz Krisztusra építsem életem Jöjj drága Szent Szellem! Imádni az Uramat hálával Ki felüdíti lelkemet igazságával Küld el Szent Lelked tűzét! Had hirdessük örömöd hírét Békesség saruját hordozzuk Hit harcát bátran megharcoljuk!

  ÉBRESZD FEL!

  Uram ébreszd fel népedet! Szenteld meg a szíveket! Térdeink boruljanak imára Szavaidat türelmesen várva Odaszánunk mindent neked Dicsőüljön meg rajtunk neved! Őrállók álljanak a bástyákra Kiáltva szüntelen téged áldva Adj közbenjárókat kik kitartanak Imádkozván el nem fáradnak Uram ébreszd fel népedet! Áradjon ki közöttünk a szeretet Megismerje és lássa a világ Felállt néped a tanitványság Száraz csontok mind megelevenednek Szent tüzed által megszentelődnek Elindul a néped,hogy tegye akaratod Vele harcolsz nem rövidült meg karod

  Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s