Keskeny és széles út sétapark – Fazakas László

A “keskeny és széles út” vizuális bemutatása egy séta-parkban!

Tekintettel arra, hogy ennek a Blognak a nevében is szerepel a keskeny út és a Blogon lévő sok írásban, fordításban hangsúlyozottan szerepel a keskeny és a széles útról szóló bibliai üzenet, ezért fontosnak tartottam, hogy ezt a témát vizuálisan megragadható formában is tolmácsoljam a kedves olvasók felé.

Hiszem, hogy ez egy felrázó üzenet sok gyülekezetbe járó hívő számára, akik abban a tévedésben vannak, hogy jó helyen vannak, mert úgy gondolják, hogy “aki gyülekezetbe jár az természetes, hogy a keskeny úton jár”. Ez egy nagy hazugság! Sajnos sok gyülekezetbe járó hívő valójában a széles úton jár, ami a kárhozatra vezet. Erre szeretné ez a video bemutató is rádöbbenteni a hívőket, hogy még itt a földön megtalálják a helyes – a keskeny  – utat, mert később már nem lesz rá lehetőség.

Fazakas László testvérünk, aki foglakozását tekintve temető gondok, éjszakai látásban kapta az Úrtól, hogy építse meg a keskeny – és a széles utat egy bejárható sétapark formában a valóságban. Az Úr minden részletre kiterjedően vezette őt ennek megépítésében, ami Kiskörösön a temető szomszédságában el is készült és az odalátogatók rendelkezésére áll. A séta-parkot többen Édenkertnek nevezték el, de más neveket is adtak neki.

A széles és a keskeny út jellegzetességeit Igei Stációkon végigvezetve mutatja be a park. Az alábbi belinkelt video-ban a látás gazdája Fazakas László kalauzol bennünket lépésről, lépésre, végigvezetve bennünket a séta-parkon.

Jó sétát és épülést kívánok mindenkinek!

http://youtu.be/44iwx_peiko?list=UUkItoG5VtCufF_8rxFXvECg

Ez a bemutató a kezdet. A későbbiekhez több kapcsolódó anyagot is tervezek feltölteni, amik érzékeltetik, hogy milyen sokszínű Isten munkája és hogyan gondoskodik Isten az Ő terve megvalósulásáról és az Övéiről.

A Facebookon itt érjhető el, ahol sok más részlet is megtudható:

https://www.facebook.com/laci.fazakas.71

– § –

Érdekesség! Egy pietista festő is kapott ihletet az Úrtól, hogy megfesse ugyanezt a témát.

A festmény itt megtekinthető:

Széles út keskeny út – festmény

Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Bizonyságok, evangélium, evangelizálás, Gyógyulás-szabadulás, helyreállítás, Keresztyénség, Szentség, Tanítások
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Keskeny és széles út sétapark – Fazakas László bejegyzéshez

  1. én is ezt az utat választottam

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s