Isten azt akarja, hogy az életünk egy nyitott könyv legyen – David Wilkerson

GOD WANTS our LIFE TO BE an OPEN BOOK by David Wilkerson

Isten azt akarja, hogy az éltünk egy nyitott könyv legyen. Ezért lassan megszabadít bennünket minden rejtett bűntől: minden becstelenségtől, csalástól, lopástól és szélhámosságtól. Ezért a Szent Szellem megvizsgál bennünk mindent, ami nem Krisztus szerinti. Ha valóban meg akarunk változni, akkor meg kell nyitnunk magunkat a Vele való kapcsolatra.

Felejtkezz el róla, hogy útmutatásokat kapj, hogy a magad erejéből boldogulj vagy helyreálljanak kapcsolataid mindaddig, míg meg nem tapasztalod, hogy Isten megváltoztat mindezeken a területeken. Tegyél mindent félre addig, míg nem vagy kész lemondani minden rejtett bűnödről. Amikor engedelmeskedsz Isten igéjének és az Ő Szelleme megváltoztató erejének, akkor képes leszel meggyőzni másokat, hogy megváltoztál. Amikor valóban Őbenne jársz, a Szent Szellem beajánl téged minden körülötted lévő ember lelkének.

Hanem lemondtunk a szégyen takargatásáról, mint akik nem járunk ravaszságban, és nem is hamisítjuk meg az Isten igéjét, de a nyilvánvaló igazsággal kelletjük magunkat minden ember lelkiismeretének az Isten előtt. (2 Korintus 4:2).

A görög szó a beajánlásra itt azt jelenti, hogy “Isten jóváhagyása”. Pál azt mondja, hogy “te nem fogsz tudni meggyőzni senkit, hogy megváltoztál. Isten fog mozdulni, hogy szóljon az ő lelkiismeretükhöz: `Ez a személy az én áldásom alatt van és bírja az én jóváhagyásomat.´”

Az érvek nem tudják megcáfolni azt a belső bizonyítékot, amit Isten szelleme végzett el benned. A benned történt változás fog valójában vonzani másokat, különben egy dorgálóvá válsz számukra. Krisztus belőled kisugározott illata fogja teljesen megérinteni és meggyőzni az ő lelkiismeretüket. És akkor felfedezed azt az erőt, ami hat másokra a benned végbement változás által. Fel fogod fedezni a kapcsolatok helyreállását és vissza fogod nyerni a szellemi hatalmadat az otthonodban.

Többé nem fogsz félni azoktól a változásoktól, amiknek meg kell történniük másokban. Helyette, fel fogsz bátorodni azokon a változásokon keresztül, amiket Isten munkál benned: “Uram tudom, hogy minden a Te kezedben van és lemondok a saját akaratomról a Te javadra. Cselekedd meg bennem, amit meg kell cselekednek.”

Itt az ideje, hogy minden körülményedet átadd az Ő kezébe. Felejts el azzal próbálkozni, hogy kiszabadulj a válságos helyzetedből. Inkább Isten benned való változtatásaira koncentrálj, ahogyan Ő győztessé tesz téged. Időzz az Ő Igéjében, hívd szorgalmasan az Ő nevét és bízz a Szent Szellemben.

Állandóan ez legyen a szíved kiáltása: “Változtass meg engem Ó Isten.”

Fordította: Abonyi Sandor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Christ in an uncompromised way. Pioneer, who tries to walk on the way of the minority, cleansed from traditions, making it clear for others to walk on, as well.
Kategória: helyreállítás, Szentség, Tanítások
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s