Uram! Uram! – Diriczi Tibor

A Biblia nyilván mondja, hogy az utolsó napon, amikor Jézus visszajön, hogy elvigye gyülekezetét, sok csalódott keresztyén lesz, aki valóban azt gondolta, hogy bejut a Mennyországba, de ott kell szembesülnie azzal, hogy mégse.

Jézus Krisztus nem hagyott minket bizonytalanságban a felől, hogy kik lesznek azok.
Ha ilyen világosan értelmünkre adja, miért lesznek mégis olyanok, akik ott fognak megdöbbenni? Valóban minden jó szándék meg volt bennük a tekintetben, hogy célba érjenek?

Ha valaki el akar jutni egy városból a másikba, útjelző táblák segítik a tájékozódásban. Útközben is többször van lehetősége arra, hogy ellenőrizze, vajon jó irányba halad-e. Ha látja ugyan, hogy melyik úton kellene haladnia, de talál számára könnyebbet, szimpatikusabbat, és inkább azon halad, akkor nem kell csodálkoznia azon, ha nem ér célba.

A mai keresztyénség nagy része olyan úton halad, amelyik nem visz célba. „Jézus az út” – vallja mindenki, de úgy tűnik, hogy közülük sok mégis másik úton halad, melyet ő maga szintén Jézusnak nevez, de a Biblia nem. „Jézus az Úr” – mondják a keresztyének, mégis sokan közülük másik úrnak szolgálnak.

„Miért mondjátok pedig nékem: Uram! Uram! ha nem mívelitek a miket mondok?” (Lukács 6:46)

Teljes terjedelemben letölthető itt: Uram, Uram

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Keresztyénség, Tanítások, utolsó idők
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s