Milyen az Atya szeretete? – David Wilkerson

„Amiképpen az Atya szeretett engem, én is úgy szerettelek titeket. Maradjatok meg ebben az én szeretetemben.”  (János 15.9.)

Az Atya szeretete Jézust a pusztába küldte dicstelen születése után. Átkozódó csőcselék közé vezette és meg nem értő munkatársakat adott neki. Engedte, hogy hősként vonuljon be Jeruzsálembe, aztán pedig úgy vesszen el, mint egy csaló. Uralkodók és királyok elé vezette, hogy kigúnyolják. Ez a szeretet engedte, hogy vérezzen és meghaljon a kereszten. Kétségbeesésbe kergette egyedüllétében. Ez a szeretet engedte, hogy halottként sírba tegyék.

Milyen szeretet ez?

Jézus ugyanilyen szeretetet ígért nekünk is – ami ugyanilyen útra vezet? Igen, de néz az út végét: „Ugyanaz, aki Jézus Krisztust halottaiból feltámasztotta, a ti halandó haladó testeteket is megeleveníti a Lelke által.”

Tanulság:

Az igazi szeretet útja keresztekkel van bevetve, de a legnagyobb jutalom az igazi feltámadás. Aki ebben a szeretetben marad, állandóan a hallhatatlan értékekre szegezi tekintetét.

 

 

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezet, helyreállítás, Keresztyénség, Magyar tanítások, Szentség, Szeretet
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s