Elárasztva Isten szeretetével – David Wilkerson

Flooded by the love of God by David Wilkerson

Az Atya szeret téged! Ennek a megértésekor sok hívő Istent hibáztatja. Állandóan a bűneikkel és a hibáikkal foglalkoznak, de nem engedik meg a Szent Szellemnek, hogy elárassza őket az Atya szeretetével.

A törvénykező emberek szeretnek együttélni a bűntudattal. Nem értik meg Isten szeretetét vagy nem engedik meg a Szent Szellemnek, hogy szeretettel szolgáljon a lelkük felé.

A gyülekezetben megtanultuk, hogy az igaz hívő szereti Jézust, ezért szereti a feddést. Jézus arra tanít, hogy örömmel fogadjuk be a Szent Szellemet, aki felfedd minden rejtett bűnt és hitetlenséget – mert többnyire a bűnnel foglalkozik; boldoggá és szabaddá tesz.

Azt tapasztaltam, hogy a hírlevéllel való szolgálatom üzeneteire nagyon eltérő módon reagálnak az emberek. Egy mennydörgős üzenetre rengeteg egyetértő választ kapok, de ha közzéteszek valamit Jézus kedvességéből és szeretetéből, a kapott levelek azt mondják: “Már nem hirdeted az igazságot?” Mintha az emberek ezt mondanák: “Ha nem vagy feddő, akkor az üzeneted nem lehet az evangélium.”

Az ilyen hívők sosem léptek be a Szent Szellem szeretet küldetésébe. Ez egy olyan terület, ahol meg kell tanulnod a Szent Szellemben járnod és nem érzésekben! A Szent Szellemben való járás azt jelenti, hogy megengeded a Szent Szelemnek, hogy azt cselekedjen benned, amiért el lett küldve. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen csak megengeded neki, hogy elárassza a szívedet Isten szeretetével “Istennek szerelme kitöltetett a mi szívünkbe a Szent Lélek által, ki adatott nékünk. (Róma 5:5).

Ézsaiás mondta:

“Mint férfit, akit anyja vígasztal, akként vigasztallak titeket, és Jeruzsálemben vesztek vigasztalást!” (Ézsaiás 66:13).

Ézsaiás írta Isten makacs népének:

„Mert a telhetetlenségnek vétkéért haragudtam meg, és megvertem őt, elrejtettem magamat és megharagudtam; és ő elfordulva, szíve útjában járt.”    (Ézsaiás 57:17).

http://sermons.worldchallenge.org/en/node/28149

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Gyógyulás-szabadulás, Magyar tanítások, Szentség, Szeretet
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s