Az idők teljessége – Ron McKenzie

Times of Fulfilment by Ron McKenzie

Az Ószövetség tele van próféciákkal arra az időre vonatkozólag, amikor az Úr létrehozza a Királyságát. Egyik például a Habakuk 2:14:

„Mert az Úr dicsőségének ismeretével betelik a föld, amiképpen a folyamok megtöltik a tengert.”

Ez egy dicsőséges prófécia. Az Úr azt mondja, hogy el fog jönni egy olyan idő, amikor az Ő dicsősége a föld minden részén jelen lesz. Nem lesz olyan hely a világon, ahol az Ő nevét ne tisztelnék, és ne dicsőítenék. Diadalmaskodni fog az egész világon. Minden neki fog engedelmeskedni, amikor Isten királysága ki fog terjedni az egész földre.

Mikeás próféta beszél Isten királyságának dicsőségéről. Úgy írja le azt, mint egy hatalmas áldás időszakát.

És sok népek között ítéletet tesz és megfedd erős nemzeteket messze földig és fegyvereiket kapákká kovácsolják, dárdáikat pedig sarlókká; nép népre fegyvert nem emel, és hadakozást többé nem tanulnak.  És ki-ki nyugszik az ő szőlője alatt és fügefája alatt, és senki meg nem rettenti őket, mert a Seregek Urának szája szólt. (Mikeás 4:3-4).

A királyság eljövetele az egész földre el fogja hozni a békét. Az embereknek nem kell háborúra készülni még csak számolni sem a háború lehetőségével. Minden ember a föld bőséges termését fogja élvezni. Nem lesz szegény és semmi ok nem lesz a félelemre. Ez egy valóságos aranykor lesz, egy óriási áldás ideje a földön.

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: helyreállítás, Keresztyénség, próféciák, Tanítások, utolsó idők
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Balázs Ida szerint:

    “Mikeás próféta beszél Isten királyságának dicsőségéről. Úgy írja le azt, mint egy hatalmas áldás időszakát.

    „És sok népek között ítéletet tesz és megfedd erős nemzeteket messze földig és fegyvereiket kapákká kovácsolják, dárdáikat pedig sarlókká; nép népre fegyvert nem emel, és hadakozást többé nem tanulnak. És ki-ki nyugszik az ő szőlője alatt és fügefája alatt, és senki meg nem rettenti őket, mert a Seregek Urának szája szólt. (Mikeás 4:3-4).”

    Ez Krisztus királysága, a millenniumban! Isten királysága, országa már eljött, és mi bennünk van. Az eklézsiában.( Mk 9,1 Azt is mondta nekik: „Bizony azt mondom nektek, hogy az itt állók között vannak olyanok, akik halált nem kóstolnak addig, amíg meg nem látják Isten királyságát, amint hatalommal elérkezik!” )

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s