Öt (újévi) fogadalom Tozertől

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

Öt fogadalom a szellemi növekedéshez

A.W.Tozer

Vannak, akik nem szeretnek fogadalmakat tenni, de a Bibliában Isten nagy emberei közül sokan voltak, akiket Ő szövetség, ígéretek, fogadalmak és hűségeskük által vezetett. A Zsoltáríró nem vonakodott fogadalmat tenni: „Tartozom, ó Isten az én néked tett fogadásaimmal; megadom néked a hálaáldozatokat” (Zsolt. 56:13).

Ebben a témában az én tanácsom az, ha igazán foglalkoztat szellemi előrehaladásod kérdése, hogy új erőt, új életet, új örömet és szívedben új, személyes megújulást nyerj, akkor jól teszed, ha bizonyos dolgokat megfogadsz, és törekszel arra, hogy meg is tartsd azokat. Ha kudarcot vallanál, akkor alázatosan hajolj meg Isten előtt, térj meg és kezd újra. De mindig tartsd magad előtt ezeket a fogadalmakat. Segíteni fognak szívedet összhangba hozni azzal a hatalmas erővel, amely Krisztus trónjától ered és ömlik alá, aki Istennek jobbján ül.

A hústesti ember nem szereti az ilyen elkötelezettségeket, amelyek önfegyelmet igényelnek. Azt mondja: „Én szabad…

View original post 2 012 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, Tanítások
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s