Barnabások kerestetnek

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

… Ha megsejtesz valamit abból, hogy mi van az Úr szívén, ha megsejted, hogy mennyire szívén viseli az Úr a gyülekezet építését, hogy miért is akarja Ő felépíteni az Ő házát, hogy mi lesz a végcélja? Ha nincs nyitva a szemünk, akkor nem tudunk végig menni az úton, de ha nyitva a szemünk, akkor azt tesszük, amit az Úr akar. Hogy mások mit tesznek, az az ő dolguk, de akik láttak valamit, azok megteszik azt, amit az Úr megmutatott, hogy tegyenek. Testvéreim, én meg vagyok győződve arról, hogy valaki, aki közel áll az Úrhoz, azon az emberen keresztül az Úr nagy munkát tud elvégezni. De az ellenség szerte jár és mindent megtesz azért, hogy elvonja tekintetünket az Úrról.

Kolossé 2:19  „az egész test kapcsok és kötelek segítségével van ellátva…”

Az ízületek adják az életet, az inak tartják össze a testet. Pál és Barnabás együtt látogatta a testvéreket. Pálról tudjuk nagyon…

View original post 75 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, Tanítások
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s