Viharjelzés – Andrew Strom

IDEJE KIJÖNNI AZ ADÓSSÁGBÓL

A 2006-2007-ben az USA és világ a gazdaságával kapcsolatban nagy aggodalom töltött el és több erőteljes figyelmeztetést tettem közzé mielőtt a válság 2008-ban bekövetkezett volna. Azt is érzékeltem, hogy ebben a válságban egy “kettős alámerülés” következik be. Érdekes módon még az olyan erős gazdaságok, mint az EURO zóna, Japán, Anglia és Kína is megtapasztalták ennek a kedvezőtlen „második hullámát”. Az USA megbirkózott vele, de hogy a felszínen tartsa magát dollár billiókat költött QE* programokra, stb.

Olyan országok, mint Ausztrália, Új-Zéland és Kanada jól cselekedtek, mert eladták a lakáspiaci értékpapírjaikat Kínának. De mindennek most vége lesz.

Kellemetlen érzésem van a következőpár évre vonatkozóan. Bizonyos „mesterséges” támogatások, amit az egész világon arra használtak, hogy megtámogassanak vele dolgokat, elkezdenek darabjaira hullni. És amikor ez elkezdődik, a dolgok nagyon hamar még rosszabbra fordulhatnak.

A javaslatom lényege nagyon egyszerű:

KIJÖNNI AZ ADÓSSÁGBÓL ÉS KÍVÜL MARADNI!

Ne engedjétek meg magatoknak ezekben az időkben, hogy túlságosan kiszolgáltatottak legyetek.

Nagyon szívesen hallanám, hogy vannak-e mások, akik hasonlókat érzékeltek a következő pár évre vonatkozóan.

KÉRLEK, HOGY MONDD EL VÉLEMÉNYEDET ebben a témában a következő honlapon: http://www.revivalschool.com/

Isten áldjon mindannyiótokat, barátaim.

Andrew Strom

*A QE (Quantitative Easing) – azaz mennyiségi lazítás egy olyan jegybanki eszköz, amivel a központi bank úgy növeli a rendszerben levő pénz mennyiségét, hogy eszközöket vesz a piacon. Teszi mindezt úgy, hogy a saját hatáskörében növeli a pénz mennyiségét (pénzt nyomtat), és abból vásárol. A Fed esetében ez úgy zajlott, hogy részben a pénzintézetektől vásárolt mérgező (folyamatosan romló értékű) eszközöket, részben közvetlenül az amerikai államtól vásárolt – többnyire hosszú lejáratú – állampapírokat, azaz gyakorlatilag közvetlenül finanszírozta az amerikai államadósságot. A módszert a brit és a japán jegybankok is alkalmazták, de mi most elsősorban az amerikai Feddel foglalkozunk.

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: próféciák, Tanítások
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s