Ne maradj benn Babilonban – David Wikerson

Don’t get stuck in Babylon by David Wilkerson

Babilon el fog bukni! Az a kapcsi önző kereskedő világ össze fog omlani.

Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:” (Jelenések 18:4).

Annyira elszellemiesítettük Babilont, hogy elhibáztunk egy alapigazságot. A Jelenések könyve 18. fejezete beszél a “kicsapongó életről” és a “kereskedők meggazdagodásáról” (lásd Jel. 18:3).

Nincs semmi gond a kereskedők meggazdagodásával, azonban Babilon a pénzsóvárság szellemét képviseli, ami olyan kapzsi, erőszakos, gonosz, hogy azt mondja róla: “az emberek nem számítanak. Egyedül csak a számla végösszege számít!”

A kereskedők a rémület nehéz napjaiban, nem a megégő emberáldozatok sokasága miatt fognak sírni, hanem pénzük elvesztése miatt. A Wall Street-et az ország „kapzsi fővárosának” hívják,” de ez a szellem nincs korlátozva egy adott helyre. Áthatja teljesen a társadalmat – sőt az Egyházat is!

A Szent Szellem azt mondja: “Ne engedd, hogy a kapzsiságod gazdaggá tegye a kereskedőket. Ne engedd, hogy magával ragadjon a költekezés és az adósság. Tartsd féken az étvágyadat. Elégedj meg azzal, amid van! Szállj ki a kapzsiság őrlőmalmából. Rázd le magadról a többre vágyás és meggazdagodás szellemét! Ne vegyél részt Babilon bűnében, ami egy kapzsi kereskedő szellem.”

Micsoda ámulatos előkészület: Jézus azt akarja, hogy Vele legyek! Attól a naptól fogva, hogy elhagyta a földet Ő készül az én jövetelemre, hogy találkozzam Vele a mennyben.

Hála az Úrnak még egy óriási készülődésért! Jézus azt mondta:

Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem volna, megmondtam volna néktek. Elmegyek, hogy helyet készítsek néktek. És ha majd elmegyek és helyet készítek néktek, ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.   (János 14:2-3).

Mélyen megérintett ez a szeretet. Ő helyet készít nekem, én pedig vágyom rá, hogy készüljek a Vele való találkozásra!

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: helyreállítás, Tanítások
Címke: , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s