A lehetetlen Istene – David Wilkerson

Nem elég egyszerűen hinni Istenben, mint minden dolog Teremtőjében. Abban is hinnünk kell, hogy Ő egy olyan Isten, aki ég a vágytól, hogy lehetetlen dolgokat tegyen az életünkben. A Biblia nagyon világossá teszi ezt: Ha nem hisszük el ezt Őróla, akkor egyáltalán nem bízunk benne.

Véleményem szerint egy csomó tanács semmi jót nem fog eredményezni egy személy számára, ha kételkedik abban, hogy Isten csodát tud tenni vele. Ne értsd félre – nem a keresztyén tanácsadás ellen vagyok. De teljesen felesleges olyan valakinek tanácsot adni, aki nincs teljes mértékben meggyőződve róla, hogy Isten megoldhatja az Ő problémáját; nem számít, hogy mi az a probléma. A házaspároknak el kell hinni, hogy Isten meg tudja menteni az Ő kapcsolatukat; máskülönben az én tanácsom felesleges. A dolgok teljesen reménytelennek tűnhetnek a számukra; sok éves neheztelést és keserűséget halmozhattak fel magukban. De meg kell, hogy legyenek győződve: Isten meg tudja tenni a lehetetlent.

Az ilyen házaspároknak az elején megmondom: “Igen, fogok tanácsot adni nektek, de először meg kell, hogy kérdezzem: Valóban hiszitek, hogy Isten képes megjavítani a házasságotokat? Van hitetek? – nem számít milyen lehetetlen dolgoknak néztek elébe. Neki hatalma van arra, hogy helyreállítsa a kapcsolatotokat.”

Néhány válasz. “De te nem tudod, hogy én már teljesen kikészültem a házaspáromtól. Rengeteg sebet kaptam. A sebem sokkal nagyobb annál, mint amit egyáltalán el tudsz képzelni.” Az ilyen feleletek azt mondják nekem, hogy ők elfogadták az ördög hazugságait. Meggyőzte őket, hogy az ő helyzetük teljesen reménytelen. Jézus azonban világosan megmondta az Ő gyermekeinek: „Ami embereknél lehetetlen, lehetséges az Istennél.” (Lukács 18:27).

Ebben az egész nemzetben (USA) a keresztyének feladják a házasságaikat. Sőt némelyik szolgáló barátom is válik. Amikor beszéltem velük a helyzetükről, rájöttem, hogy nem tudják elképzelni, hogy a házasságuk megjavítható. Egyszerűen nem bíznak Istenben, hogy megtegye a lehetetlent velük.

Valójában nem hiszünk Istenben, amíg el nem hisszük, hogy Ő a lehetetlen Istene!

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Gyógyulás-szabadulás, Házasság, Keresztyénség, Tanítások
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) A lehetetlen Istene – David Wilkerson bejegyzéshez

 1. Visszajelzés: A lehetetlen Istene – [David Wilkerson] – Krisztus mindenek felett

 2. K V Monika szerint:

  9 honapja helyreallitott az Ur es hittel nezek elore a Hitnek elkezdojere es bevegzojere akinek az akarata a hazassag helyreallasa es dicsosegenek ragyogtatasa…az emberileg teljesen elpusztusztult..verzoen tatongo sebes hazassagok helyreallitasaban!

  Hit altal all helyre egy hazassag! Kegyelembol.

  Es aki hitben kitart es Krisztusra es az Ő szeretetere epit az cèlt èr es biztos a gyozelme!Amen

  Sandor Őn aldott eszkoze volt az Urnak az en eletemben. (Pedig sokaig engedetlen voltam es a hustestem keptelen voltam megfesziteni…de dicsoseg az Urnak ez megvaltozott! Az Ur orizze es tOvabbi aldott szolgalatot.

  Monika

  Kedvelés

  • Sandor szerint:

   Kedves Mónika! Köszönöm, hogy bátorításként leírta ezt, így mi is tudjuk, hogy nem hiábavaló a munkánk. Örülünk, ha valamiben segíteni tudtunk. Mi csak haszontalan szolgák vagyunk és minden dicsőség az Úré. Az Úr tartsa meg a hitben továbbra is. Szeretettel Sándor

   Kedvelés

  • Sandor szerint:

   Dicsőség az Úrnak! Sándor

   Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s