A kenet Szelleme

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

“Tudtok a Názáretből való Jézusról, hogy hogyan kente fel őt Isten Szent Szellemmel és hatalommal, őt, aki jót cselekedve széjjeljárt, és meggyógyította mindazokat, akiket a vádló a maga hatalma alá kényszerített, az Isten volt ugyanis vele.” (Apcsel. 10:38, Csia)

Ha te és én valóban felkenettünk a Szent Szellemtől, akkor a jelenlétünk ebben a világban valami pozitívat kell, hogy jelöljön Isten számára. Nem jöhetünk be ebbe a világba és mehetünk ki belőle úgy, hogy ne hagyjunk valami nyomot rajta. Az embereknek ebben a világban érezniük kell valamit, amikor együtt vagyunk velük. Magának a sátánnak is észre kell vennie ezt, mert mi a Szent Szellem kenete alatt vagyunk, és itt van Jézus. Lehetetlen, hogy ahol ott van Jézus, ne történjen valami, és Jézus most a Szent Szellem által itt van a hívőkben. Tehát egyetlen keresztyén jelenléte sem lehet semleges a környezete számára.

Bármi, ami Jézustól származik, pozitív. A Szent Szellem pozitív, nem…

View original post 180 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s