Hurrikánok és az új terrorizmus … Ébresztő!

“Aki vizeken építi fel az ő palotáját, a felhőket rendeli az ő szekerévé, jár a szeleknek szárnyain; Aki a szeleket teszi követeivé, a lángoló tüzet szolgáivá. Ő fundálta a földet az ő oszlopain, nem mozdul az meg soha örökké.” Zsolt 104:3-5

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

Christian Chen a SANDY hurrikánról (2012, november), részlet
Bizonyára jól emlékeztek, mi történt kb. 3 héttel ezelőtt. Sokaknak az Egyesült Államok keleti partvidékén, beleértve minket is, akik ezen a területen élünk, részünk volt benne. Az USA 200 éves történetében soha azelőtt nem történt ilyen természeti katasztrófa, és éppen az elnökválasztások előtt. Az egész keleti part érintve volt. Nem volt még ehhez hasonló sem. Ilyen hurrikán nem jön vissza csak legalább 50 év múlva.

Ez a hurrikán most elérte a szárazföldet, éppen a választások előtt. Amikor ilyen hurrikán eléri a szárazföldet, akkor általában csak a déli részt érinti, de most meglepően végighaladt, és behatolt a szárazföld felé és Manhattant, New York szívét is el tudta érni. A földalatti (metró) rendszer történetében a legrosszabb katasztrófa ez volt. Hét földalatti metróalagutat öntött el a víz. Miért aggódott a kormány? Figyelmeztetést adtak ki. Kiürítették a metró állomásokat. Tudták, hogy valami történni fog. Washingtonban nem…

View original post 826 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s