Ahol a menny öröme van – Krisztus uralma életünkben

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

T. Austin-Sparks

„Krisztus dicsőségének evangéliuma” „Krisztust prédikáljuk, mint Urat”. Krisztus dicsőségét igazán csak akkor ismerjük fel, amikor Ő Úr, de akkor felismerjük, amikor Ő Úr. Isten szíve akkor elégszik meg, amikor az Ő Fia megkapja az Őt megillető helyet. Ha a menny örül egy bűnös ember megtérésén, az a bűnös biztos, hogy megkapja a menny örömének visszhangját. Az öröm, amiben a megtérő bűnös részesül, nemcsak a saját öröme, hanem a menny öröme is, abból az örömből fakad, ami odafent zajlik. Amikor az Atya örül, akkor az is bizonyosságot nyer felőle, akinek az Atya örül, akiben Ő kedvét leli. „Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm” (Máté 3:17). A Fiú ismeri az Ő szellemében, a saját szívében, az Atya örömét. „Az Atya szereti a Fiút”. Ő ezt bármilyen önteltség és elbizakodottság nélkül elmondhatja; és amikor valakinek az életében, vagy egy közösségben, vagy bárhol ezen a földön a Fiú megkapja azt a…

View original post 395 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s