A kommandó sereg – Ron McKenzie próféciája

Commando army – prophecy by Ron McKenzie

Az Új-Zélandon élő Ron McKenzie 1977-ben kapott egy próféciát.

PDF formátumban letölthető itt: Kommandó sereg

Egy nagy szellemi csata ideje közeleg. Jelenleg Isten egy kommandó hadsereget készít fel, amely képes harcolni és győzni kemény feltételek között néhány forrás felhasználásával. Azt követően Isten le fog dobni egy „bombát”, ami majdnem teljesen le fogja rombolni az ellenség erejét és darabokra fogja zúzni Isten hadseregének hagyományos erőit.

Ekkor elküldi Isten a kommandó hadseregét, ami a kiképzés miatt egyáltalán nem sérült meg a bombától. Ők le fogják győzni az összetört ellenséges erőket és foglalkozni fognak a sebesültekkel és újraszervezik, újból felszerelik Isten hagyományos hadseregének összetört erőit. Az eredmény Isten hatalmas győzelme lesz.

A kommandó hadsereg egy Isten által – igazi tanítványságra – elhívott kis csoport a gyülekezetben, akik elutasítják a világ dolgait és egyedül az által élnek, amit Isten ad számukra. A szegénységben tanúsított örömük bizonyság lesz a világ számára. Óriási IMA HARCOSOK lesznek, akik meg fogják tapasztalni ISTEN EREJÉT, és képesek lesznek szolgálni minden ember felé, minden helyzetben. Egyedüli motivációjuk Krisztus szeretete lesz.

Amikor ez a hadsereg kész lesz, Isten le fog dobni egy bombát Új Zélandra. Az egy olyan mértékű gazdasági válság lesz, amit Új Zéland korábban sosem látott. Ahhoz képest az 1930-as válság enyhének fog tűnni. Isten meg fogja rázni a nemzetet. Ennek két hatása lesz.

Először is – darabokra fogja zúzni a gyülekezetet. A gyülekezet ma egy békeidőbeli hadsereg, amely nem kellően felszerelt egy dühöngő harchoz. Az emberek megvakultak a jómódtól és jóllakottá, fásulttá váltak. Bevittek egy világi magatartást a gyülekezetbe és üzleti elvek alapján működtetik azt. Megengedik a szolgálóknak, hogy havi fizetésért dolgozzanak. Annyira elvilágiasodtak, hogy a továbbiakban már nem képesek bizonyság lenni a világ számára. A gazdasági válság ideje alatt teljesen össze fognak törni azok az emberek, akik a biztonságukat a jómódjukban találták meg és most nem lesz semmijük. Anyagi javak jelentették a boldogságot számukra és most nem lesz semmijük. Mivel pénzzel működtetik a gyülekezetet ezért a „malom le fog állni”. Ez egy ítélet lesz a gyülekezeten. A világi erők szintén darabokra törnek. A Sátán kihasználta a pénz és az anyagi javakban való gazdagság szerelmét, hogy fogságban tartsa az embereket a gyülekezeten kívül és az összeomlás azt jelenti, hogy a tartásuk megtörik. Így egy olyan helyzet áll elő, ahol a gyülekezet kész a megújulásra és a nemzet is kész az ébredésre.

Ekkor fogja Isten elküldeni a kommandó hadseregét, mert annak tagjai megtanulták, hogy a világ dolgai nélkül éljenek, ezért őket nem fogja megrendíteni a gazdasági válság. Ők szolgálni fognak a gyülekezet felé és hirdetni az evangéliumot a nemzetnek. A gyülekezet népe fel lesz rázva a nyugalmából. Meg fogják látni, hogy az életük tartalmát és célját tekintve üres és reménytelenül sóvárogni fognak valami után, ami tartalmas és teljes. Isten különleges erőinek az életstílusa vonzó alternatíva lesz számukra. Egy óriási megújulás lesz a gyülekezetben, amikor is az emberek megtérnek és visszafordulnak Istenhez. Sokan fognak szolgálni feléjük és felfedeznek egy csodálatos, új életet a Szellemben Krisztus által. Így Isten dicsősége vissza fog térni a gyülekezetbe.

Ugyanebben az időben a kommandó hadsereg végigjárja a nemzetet az evangéliumot hirdetve. Az emberek keresni fognak egy új, tartalmas életet és készek lesznek elfogadni az evangéliumot. Így a Szellem nagy mozdulásának eredményeként sok ember fog csatlakozni a gyülekezethez.

A válság még nem fog elérkezni egy ideig. Számos oka van ennek:

  1. Isten még csak most kezdte felkészíteni a kommandó hadseregét. Még sok tanulásra van szükségük.
  1. Ezek az események akkor fognak elérkezni, amikor az emberek nem várják azokat. Most mindenki válságról beszél, de a dolgok jobbra fognak fordulni, és új reményt adnak az embereknek, és éppen akkor, amikor úgy tűnik, hogy a baj elmúlt, akkor jön el az összeomlás.
  1. Ezek az események meg fogják ítélni a gyülekezetet és a nemzetet egyaránt. Amikor azonban Isten ítél, előtte mindig figyelmeztet. Mielőtt a nagy összeomlás bekövetkezne, figyelmeztetni kell a gyülekezetet és a nemzetet.

Jóllehet ezek az események kicsit még távol vannak, de elkerülhetetlenek. Jelenleg Isten hívja az Ő kommandó hadseregét, de csak önkénteseket hív. Most a döntés ideje van. Ha csatlakozunk hozzá, annak nagy lesz az ára, de sok összetört szívet fog megmenteni később. Ha azt válasszuk, hogy csatlakozunk, akkor ISTEN KATONÁIVÁ kell válnunk. ERŐTELJESSÉ kell válni az IMÁBAN. Meg kell tanulnunk a SZELLEM EREJÉBEN MOZDULNI. El kell hagyni minden világi dolgot, ami leterhel bennünket. Meg kell tanulnunk egyedül ISTEN SZERETETE által élni. Ez nagy ár megfizetését kívánja tőlünk, de Óh …milyen óriási a jutalom…

Egy nemzet visszatér Istenhez..!

Fordította: Abonyi Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezet, gyülekezetépítés, helyreállítás, Keresztyénség, Magyar tanítások, próféciák, Szellemi harc, Szentség, utolsó idők
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Guti Tünde szerint:

    Figyelemre méltó, hogy David Wilkerson 1973-as próféciája több pontban egyezik vele.

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s