Egy komoly kérdés

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

Watchman Nee

“Emlékezzetek Lót feleségére. Aki meg akarja tartani az életét, elveszti azt, aki pedig elveszti az ő életét, megtartja azt. Mondom néktek, azon az éjszakán ketten lesznek egy ágyban, az egyik felvétetik, a másik ott hagyatik.” Lukács 17:32-34.

Egy igen komoly problémát tár itt elénk Urunk. Ha azt szeretnénk, hogy elragadtassunk, hogy meglássuk az Urat, és hogy beléphessünk a Királyságába, először el kell veszítenünk a lelkünket most, ebben a kor(szak)ban. Az Úrért el kell hagynunk a világot, elhagynunk mindent, ami nincs összhangban Isten akaratával, elhagynunk mindazt, ami behálóz ill. megkötöz bennünket, és elhagyni mindazt, ami a szívünket megakadályozza abban, hogy az odafelvalókkal törődjünk.

Ha olyanok vagyunk, mint Lót felesége, és megpróbáljuk megőrizni, megtartani a lelkünket, és nem akarunk elszakadni semmitől, akkor nem fogunk felvétetni oda, ahová az Úr rendelt bennünket, hogy legyünk, még akkor is, ha nem fogunk elveszni Sodomában és Gomorában a bűnösökkel együtt. Az örök élet tekintetében…

View original post 10 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s