Németország – Asszíria, Isten haragjának eszköze

“A Biblia próféciái szerint Németországnak kiemelkedően nagy szerepe lesz a végidők eseményeiben. De hol van a Bibliában szó Németországról és szerepéről? Tudjuk, hogy a Biblia ősapjuk nevei alapján, az 1Mózes 10-ben megadott elnevezések szerint nevezi meg a nemzeteket. Mely ott említett pátriárka leszármazottai hát a mai németek? Ebben az írásban választ adunk minderre, és bemutatjuk Németország hatalmas próféciai szerepét és végső sorsát is. A végidőkre szóló próféciák pontos és részletes megértésének elengedhetetlen feltétele az, hogy a bibliai neveket viselő nemzeteknek ismerjük a mai leszármazottait, hiszen anélkül nem érthetjük meg a rájuk vonatkozó próféciákat. Ez az írás része egy sorozatnak, amely azonosítja a Bibliában eredeti nevükön megnevezett nemzetek mai leszármazottait, és bemutatja azt, hogy mit hoz számukra a közeljövő, továbbá szerepüket a végidők eseményeiben a Biblia próféciái szerint.”

A teljes írás PDF formátumban letölthető itt: Asszíria – Németország

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezet, helyreállítás, Keresztyénség, Tanítások, utolsó idők
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s