Németország – Asszíria, Isten haragjának eszköze

“A Biblia próféciái szerint Németországnak kiemelkedően nagy szerepe lesz a végidők eseményeiben. De hol van a Bibliában szó Németországról és szerepéről? Tudjuk, hogy a Biblia ősapjuk nevei alapján, az 1Mózes 10-ben megadott elnevezések szerint nevezi meg a nemzeteket. Mely ott említett pátriárka leszármazottai hát a mai németek? Ebben az írásban választ adunk minderre, és bemutatjuk Németország hatalmas próféciai szerepét és végső sorsát is. A végidőkre szóló próféciák pontos és részletes megértésének elengedhetetlen feltétele az, hogy a bibliai neveket viselő nemzeteknek ismerjük a mai leszármazottait, hiszen anélkül nem érthetjük meg a rájuk vonatkozó próféciákat. Ez az írás része egy sorozatnak, amely azonosítja a Bibliában eredeti nevükön megnevezett nemzetek mai leszármazottait, és bemutatja azt, hogy mit hoz számukra a közeljövő, továbbá szerepüket a végidők eseményeiben a Biblia próféciái szerint.”

A teljes írás PDF formátumban letölthető itt: Asszíria – Németország

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Christ in an uncompromised way. Pioneer, who tries to walk on the way of the minority, cleansed from traditions, making it clear for others to walk on, as well.
Kategória: gyülekezet, helyreállítás, Keresztyénség, Tanítások, utolsó idők
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s