A káldok – Babilon öröksége

“A Bibliában említett népek közül kevés népnek van olyan fontos és meghatározó szerepe a történelemben, mint a káldoknak. Kevésbé ismert tény, hogy a káldok az izraeliták közeli testvérnépe. Mivel Ábrahám az Arpaksadtól származó káldok egyik aleleméhez, a héberekhez tartozott, így utódai, köztük az izraelita nemzetek is tulajdonképpen a káldok egy további alágazatát képezik! Ebben az írásban bemutatjuk a káld nép kialakulását, majd a választott ábrahámi ág tőlük való leválásának körülményeire is kitérünk. Az köztudott, hogy Isten választott népe Izrael lett, de az már kevésbé, hogy a káldoknak szintén kijutott egy bizonyos “választottság”. Sátán, aki magának kívánta az igaz Isten uralmát (Iza. 14:13-14), a földünkre lett vetve, ahol máig is uralkodik a népeken. Mesteri módon szinte mindenben létrehozta az igaz isteni rendnek egy sokszor részletekben is hasonló, de mégis hamisított mását. Sátán pl. szintén a választott szemita népcsoport választott alágát, az arpaksaditákat jelölte ki az ő hamis, megtévesztő vallásának képviselőiként, ha úgy tetszik, az ő “választott” népeként. A Biblia szerint a káldoknak rendkívül fontos szerepe van az emberiséget uraló sátáni eredetű politikai világrend kialakulásában. Ami talán még ennél is fontosabb, általuk maradt fenn és fejlődött világvallásá a “Babiloni Misztériumvallás”! A két szembenálló vallásrendszert – Istenét és a sátáni hamisítványt – a két választott arpaksadi ágazat, Izrael és Babilon (a káldok) képviselik a világban. A két rendszer között állandó, szó szerint is élet-halál harc folyik. Ez a szellemi küzdelem végig kísérte eddigi történelmünket, és egy végső, kataklizmatikus méretű összecsapásba torkollik korunk végén. Ekkor a káldo-babiloni “nagy parázna” egy rövid ideig teljes hatalmat kap a szentek fölött, akiket üldözni és gyilkolni fog, mielőtt gyorsan elnyeri méltó büntetését. Ez az írás azonosítja a káld népet a mai világunkban, és bemutatja eddigi és majdani történelmi szerepüket, hangsúlyt fektetve az utolsó időkben történő eseményekre.”

A teljes írás letölthető itt: A káldok – Babilon öröksége

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Christ in an uncompromised way. Pioneer, who tries to walk on the way of the minority, cleansed from traditions, making it clear for others to walk on, as well.
Kategória: Tanítások, utolsó idők
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s