A káldok – Babilon öröksége

“A Bibliában említett népek közül kevés népnek van olyan fontos és meghatározó szerepe a történelemben, mint a káldoknak. Kevésbé ismert tény, hogy a káldok az izraeliták közeli testvérnépe. Mivel Ábrahám az Arpaksadtól származó káldok egyik aleleméhez, a héberekhez tartozott, így utódai, köztük az izraelita nemzetek is tulajdonképpen a káldok egy további alágazatát képezik! Ebben az írásban bemutatjuk a káld nép kialakulását, majd a választott ábrahámi ág tőlük való leválásának körülményeire is kitérünk. Az köztudott, hogy Isten választott népe Izrael lett, de az már kevésbé, hogy a káldoknak szintén kijutott egy bizonyos “választottság”. Sátán, aki magának kívánta az igaz Isten uralmát (Iza. 14:13-14), a földünkre lett vetve, ahol máig is uralkodik a népeken. Mesteri módon szinte mindenben létrehozta az igaz isteni rendnek egy sokszor részletekben is hasonló, de mégis hamisított mását. Sátán pl. szintén a választott szemita népcsoport választott alágát, az arpaksaditákat jelölte ki az ő hamis, megtévesztő vallásának képviselőiként, ha úgy tetszik, az ő “választott” népeként. A Biblia szerint a káldoknak rendkívül fontos szerepe van az emberiséget uraló sátáni eredetű politikai világrend kialakulásában. Ami talán még ennél is fontosabb, általuk maradt fenn és fejlődött világvallásá a “Babiloni Misztériumvallás”! A két szembenálló vallásrendszert – Istenét és a sátáni hamisítványt – a két választott arpaksadi ágazat, Izrael és Babilon (a káldok) képviselik a világban. A két rendszer között állandó, szó szerint is élet-halál harc folyik. Ez a szellemi küzdelem végig kísérte eddigi történelmünket, és egy végső, kataklizmatikus méretű összecsapásba torkollik korunk végén. Ekkor a káldo-babiloni “nagy parázna” egy rövid ideig teljes hatalmat kap a szentek fölött, akiket üldözni és gyilkolni fog, mielőtt gyorsan elnyeri méltó büntetését. Ez az írás azonosítja a káld népet a mai világunkban, és bemutatja eddigi és majdani történelmi szerepüket, hangsúlyt fektetve az utolsó időkben történő eseményekre.”

A teljes írás letölthető itt: A káldok – Babilon öröksége

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Tanítások, utolsó idők
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s