Mint sebesen zúgó szél – Mel Tari

Like a Mighty Wind – Mel Tari

Az elmúlt néhány évtizedben időnként hallani lehetett róla, hogy Indonéziában csodálatos ébredés van, ahol sok csoda történik: sorra támasztják fel a halottakat, vízen járnak stb. Erről a szinte hihetetlen történetről szól Mel Tari könyve, aki szemtanúja volt az ott végbement ébredésnek, ahol maga is szolgált, majd később Amerikába küldte őt az Úr. Az Apostolok cselekedetének folytatását láthatjuk ebből a regényszerű könyvből és megcsodálhatjuk, hogy Isten valóban nem változott meg: tegnap, ma és mindörökké ugyanaz. Ajánlom mindenkinek elolvasásra ezt a tiszta, lebilincselő, bátorító és egyben kijózanító írást. Ebből össze tudjuk hasonlítani, és meg is tudjuk ítélni az általunk többnyire ismert amerikai és európai keresztyénséget ill. ébredéseket is. Az ő szemével látva rövid bepillantást ad az amerikai keresztyénség életébe is. Szolgáljon ez számunkra útmutatásul.

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik meg akarják élni az igaz tanítványságot, ill. , egy biblikus keresztyénséget.

A teljes könyv PDF formátumban elérhető itt: Mint sebesen zúgó szél

Mindenkinek jó épülést kívánok. Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: evangélium, evangelizálás, Gyógyulás-szabadulás, gyülekezet, helyreállítás, Keresztyénség, Szentség, szolgálati ajándékok, Tanítások
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Mint sebesen zúgó szél – Mel Tari bejegyzéshez

  1. Gábor szerint:

    Amikor elkezdtem olvasni folyamatosan azt éreztem, hogy ez igaz. Nem a formai megnyilvánulásra gondolok, hanem a tartalomra. Üdv: Gábor

    Kedvelés

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s