Két idézet A. W. Tozertől

Az élethez vezető út a halálon (a kereszten) keresztül vezet. Nincs élet halál nélkül, a test halálba adása nélkül. Ez ránk is érvényes nemcsak Jézusra! Sándor

"Bátorítván egymást, mivel ama nap közelget"

“Minden keresztyén szívében van egy kereszt és egy trón, és mindaddig a keresztyén van a trónon, míg magát oda nem helyezi a keresztre. Ha elutasítja a keresztet, ő marad ott a trónon. Könnyen lehet, hogy napjainkban ez rejlik az elbukás és a világiasság mélyén az evangéliumi hívők életében. Meg akarunk menekülni, de ragaszkodunk hozzá, hogy a halál csak Krisztust érintse. Nekünk ne legyen kereszt, ne kelljen elhagyni a trónt, ne legyen halál. Királyok maradunk Emberlelke kicsiny királyságában, papírkoronánkkal, büszkén, mint egy császár, közben puszta árnyakra, gyengeségre és szellemi meddőségre ítéljük magunkat.” (A gyökeres változást hozó kereszt)

“Napjaink plasztikszentjei között a halál egyedül Jézust érintheti, mi meg mást sem akarunk, mint hogy meghallgassunk egy újabb prédikációt az Ő haláláról; minden szomorúság Jézusé, a mi részünk a boldogság. Azonban, testvérek, ha azok lennénk, akiknek lennünk kellene, tapasztalatilag is keresnénk a következő szavak értelmét: “ha a búzaszem nem esik a földbe, és nem…

View original post 13 további szó

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés, Tanítások
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s