Egy küszöbön álló ítélet – Gary Wilkerson (2016.nov. 21)

On the brink of judgment – Gary Wilkerson (Nov 21, 216)

PDF formában letölthető itt: Egy küszöbön álló ítélet

Ítélet. Szokatlan számomra, hogy ilyen üzenetet adjak át. Nagyon óvatosan teszem ezt, mert ezzel kilépek a megszokott szolgálati területemről, jóllehet elhívásom van Isten teljes akaratának hirdetésére.

Indíttatást éreztem arra, hogy beszéljek arról, ami mostanában a kultúránkban történik. Meg vagyok győződve róla, hogy Amerika most egy végső ítélet küszöbén áll, a történelme legnagyobb megpróbáltatásával néz szembe. Ebben a sötét órában Isten üzenete a gyülekezetéhez, hogy meg kell fordítani a dolgok menetének irányát.

Abban a gyülekezetben ahol felnőttem, nem volt szokatlan számomra az ilyenfajta súlyos üzenet. Hallottam apámat többször ítéletről prédikálni. Prófétikus üzeneteket adott át, jóllehet tiltakozott ellene, hogy prófétának hívják. Egyszerűen „őrállónak” hívta magát.

Az Úr hangjának meghallása iránti szomjúság

A mostani időben nagyra értékelem azokat az üzeneteket, amiket az apám prédikált és azt a szenvedést, amit azok okoztak neki. Órákat töltött imában tusakodva Istennel a súlyos üzenetek átadása előtt. Pásztorként nagyra értékelem A. W. Tozer tanítását arról, hogy Isten szeret szólni azokhoz a férfiakhoz és asszonyokhoz, akik vágynak az Ő hangjának meghallására. Attól tartok, hogy a gyülekezet elvesztette ezt a képességét, pedig Isten szólni akar hozzá a házasságról, a családról és az életmódról. Sajnos a fülünk a világ egyre erősebb hangjától már alig hallja Isten hangját.

A Biblia az Ámos 8.11-ben Isten szava iránti éhségről beszél, ami Isten és az Ő útjai megismerésének hiányát jelenti. Káosz idején Isten felhasználja a szellemi éhséget, hogy megragadja a figyelmünket, ezért most minden figyelmemet neki szentelem! Ha Isten súlyos üzenetet mond a társadalomról olyan kegyelem-orientált pásztornak, mint amilyen én is vagyok, akkor az azt jelenti, hogy Isten készül valamire.

http://davidwilkersontoday.blogspot.com

© 2016 World Challenge. All rights reserved. PO Box 260,

Lindale, TX 75771-0260, (903) 963-8626

Fordító megjegyzése: Vajon mi lehet az a nagy baj az amerikai kultúrában, ha a házasság, család és az életmód helyreállítására figyelmeztet Isten? Erről fogalmat alkothatunk magunknak, ha Sodoma  – kevélység és a homoszexualitás törvényerőre emelkedése miatt – ítéletét összevetjük a CNN által 2015.06.26-án pénteken közzétett alábbi diadalmas híradással:

“A meleg pároknak alkotmányos joga, hogy a törvény előtt házasságot köthessenek – határozott pénteken az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága. A döntés értelmében ezentúl a meleg párok az egyes államok szabályozásától függetlenül az egész országban legálisan köthetnek házasságot. A legfelsőbb bíróság döntésével a korszak egyik legnagyobb polgári joga harca ért véget”. 

Fordította: Abonyi Sándor

https://keskenyut.wordpress.com

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: ítélet, gyülekezet, Házasság, helyreállítás, Keresztyénség, Magyar tanítások, próféciák
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s