Saulok, Jonatánok, Dávidok – Andrew Strom

Részlet Andrew Strom “Az eljövendő nagy reformáció” című könyvéből

“Néhány olvasó azt gondolhatja, hogy az eljövendő ébredéssel kapcsolatos fejtegetésben a ‘hatalom ellen való lázadásra’ bátorítottam. Ez messze áll az igazságtól. Ez a fejezet be fogja mutatni, hogy valójában minden Istentől felkent hatalomnak nagy támogatója vagyok. Azonban a mai helyzet komolyságára és az erőteljes prófétai figyelmeztetésekre való tekintettel, amiket Isten mondott mindenfelé a világon, nagyon felelőtlen lennék, ha nem figyelmeztetném nyomatékosan a mai vezetőket arra, amit Isten mondott. Én csupán szeretném, hogy a dolgok jobban menjenek, és ne kellene elmondanom sok dolgot azok közül, amit elmondok.

Az ébredés embere, ahogyan az olvasmányaimból tudom, sohasem volt egy ‘népszerűségre törekvő’ vagy ‘embereknek kedveskedő’ típusú vezető, hanem rendszerint pontosan az ellenkezője! Minden bizonnyal olyan emberek voltak, akik nem pazarolták az idejüket tréfálkozásra. Tudták, hogy mikor kell alázatosaknak lenniük, de sosem féltek attól, hogy “feddjenek, dorgáljanak és figyelmeztessenek” teljes Isteni hatalommal, ha szükséges. Erőteljes és mégis kiegyensúlyozott vezetők voltak: szigorúak, de becsületesek. Szeretetük Isten és az emberek felé (ebben a sorrendben) lehetővé tette számukra, hogy figyelembe vegyenek emberi gyengeségeket, azonban azt is jelentette, hogy sosem engedtek a gonosznak egy hajszálnyit sem. Ilyen valóban felkent vezetők szükségesek napjainkban és nem lehet kétség, hogy pontosan ilyen vezetőkre van szükség az eljövendő ébredés idején is. Istennek szüksége van az Ő ‘bátor embereire’: az Ő Józsuéira, Illéseire, Gedeonjaira, hogy győzelemre vezessék népét, mint ahogyan az ördög is rendelkezik a maga ‘hőseivel’……….”

A teljes részlet PDF formátumban letölthető itt

A teljes könyv elérhető itt

Jó épülést kívánok Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: ítélet, helyreállítás, Keresztyénség, Tanítások
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s