Az imádkozásról – Abonyi Péter

A múlt év végén tájékoztattam a kedves látogatókat, hogy a jövőben több angol nyelvű tanítást és  MP3-as szolgálatot tervezek feltölteni a keskenyut blogra, szélesítve ezáltal a választékot. Diriczi Tibor szolgálatát már többen ismerik, akitől a jövőben is tervezek szolgálatokat MP3- formátumban feltölteni, most azonban egy sokak számára ismeretlen szolgálót szeretnék bemutatni, akit – a névből sokan talán már ki is találták – , igen a fiamról, Abonyi Péterről van szó, akitől  a jövőben szintén további szolgálatok jelennek meg a blogon MP3-as formátumban. Minden szolgálónak más az elhívása és ajándéka, ez is mutatja Isten végtelen gazdagságát. Az ő szolgálata egy más színfolt Isten palettáján. Kívánom, hogy szolgálata épülésül szolgáljon mindenkinek.

A szolgálata MP3 formátumban letölthető  itt

Szeretném továbbá tájékoztatni a látogatókat, hogy a blogon lévő írásaimat számítógépes software  segítségével folyamatosan MP3 változatba is átkonvertálom, így azok nemcsak PDF formában hanem MP3 formátumban is letölthetők lesznek.

Jó épülést kívánok mindenkinek Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Abonyi Péter, Audio tanítások, Keresztyénség, Magyar tanítások
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

A tetszés kifejezése a post végén lévő Tetszés gombbal lehetséges, amihez regisztrálni kell. Rövid, tömör vélemény írására az alábbi ablakban van lehetőség .

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s