Kapcsolatok és közösség keresése – Abonyi Sándor

Kedves Látogatók!

A Keskeny út blog látogatói időnként aziránt érdeklődnek, hogy hol találhatnak olyan közösséget, ahol a blogon található tanításokhoz hasonló tanítások hallhatók és ahol meg tudnak élni egy biblikus közösséget. Sokan vannak, akik jelenleg egyénileg – közösség nélkül, csak a blogon található tanítások alapján – élik meg a hívő életüket. A blog alapvetően azzal tud segíteni a hívőknek, hogy az egyéni és közösségi hívő élet minden területére biblikus tanításokat adjon. Szeretnénk azonban abban is segíteni, hogy a Keskeny út blog tanításai által táplálkozó hívők megtalálhassák, megismerhessék egymást, és ha akarják, az egy településen vagy egymás közelében élő hívők kapcsolatba léphetnek egymással, vagy közösséget alkothassanak egymással.

A Keskeny út blog 2012-ben indult és 2-3 év után már a világ szinte minden országából voltak látogatók, de főképpen (kb. 80%) Magyarországról és magyar lakta területekről. Ma a következő számok érzékeltetik a blog látogatottságát:

  • hetente 600-700 látogató (egy 600-700 fős „virtuális gyülekezetnek” felel meg),
  • évente 27 000 látogató.

A Keskeny út blognak jelenleg 200 követője van. Ők egy olyan „törzslátogató” mag, akik úgy tűnik rendszeres látogatói a blognak. Ha valaki szeretné rendszeresen látogatni a blogot, akkor javasoljuk, hogy iratkozzon fel követőnek a blog jobb oldalán lévő követő ablakban az email cím megadásával és akkor minden új feltöltött tanításról email értesítést fog kapni. Hetente 2-3 új tanítás kerül feltöltésre, ami saját tapasztalatunk szerint rendszeres táplálékot tud nyújtani a folyamatos szellemi növekedéshez.

Ezek a számok és a személyes megkeresések indokolták, hogy valamilyen lehetőséget keressünk a kapcsolatok és a közösségek létrejöttéhez. Most egy technikai lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnének kapcsolatot és közösséget keresni más Keskeny út látogatókkal.

A kapcsolatok kereséséhez regisztrálni kell, ami a következő linken végezhető el.

A sikeres regisztrálás érdekében kérem a regisztrálási lépések pontos követését.

Sok szerencsét és jó közösséget kívánok mindenkinek.

Szeretettel Sándor

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: gyülekezetépítés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.