Isten rejtett hadserege – David Wilkerson

God’s Hidden Army by David Wilkerson

Valami nagyon erőteljes dolog történik ma a világban. Isten egy rejtett, csendes munkát végez, valami olyan természetfelettit, ami meghaladja az emberi felfogóképességet. Felkészít egy kicsi, de erőteljes hadsereget, ami töretlen elszántsággal megy előre. Az Úr egy tiszta, elkötelezett, vakmerő maradékkal fogja lezárni ezt a korszakot.

Az életem során hallottam történeteket a hithőseinkről, férfiakról és asszonyokról, akik órákat töltöttek imában és böjtben minden nap. Ők ismerték Isten hangját és volt erejük, hogy sikeresen ellene álljanak a gonosznak minden nap.

Ezek az istenfélő hithősök már nem élnek, Isten azonban azon munkálkodik, hogy felemeljen egy új hadsereget. Ez a hadsereg fiatal és idős hívőkből és hétköznapi keresztyénekből áll, akik ragaszkodnak az Úrhoz. Egy teljesen másfajta szolgálat fog megjelenni!

A felekezeti gyülekezeti rendszer láthatóan a haláltusáját vívja, egyáltalán nincs hatással a világra, nem rendelkezik Krisztus hatalmas erejével. A szolgálók közül sokan elbuknak és behozzák a világot Jézus Krisztus gyülekezetébe. A gonosz győzedelmeskedik, mert egyre több pásztor lép rá a megalkuvás és romlás útjára.

A Biblia azonban azt állítja, hogy nem szabad megijedni! Istennek van egy terve és az nyilvánvalóvá fog válni. Meghallja azon gyermekeinek a kiáltását, akik teljesen odaszánták magukat neki. Az emberek sírva fognak futni, hogy megtalálják őket: “Tudom, hogy te olyan valaki vagy, akinek közössége van Istennel …. nekem szükségem van rá, hogy Isten megérintsen engem!”

Szeretteim! Isten azt akarja, hogy a rejtett hadseregének katonái legyetek! Akar nektek adni egy olyan mások felé való szolgálatot, hogy segítsétek azokat, akik jönnek hozzátok a terheikkel és a próbáikkal.

Amikor időt töltesz velük képes leszel rá, hogy felállj szellemi hatalommal és azt mondd: „Ezt mondja az Úr”, mert hallod az Ő hangját.

-§-

Fordította: Abonyi Sándor (https://keskenyut.wordpress.com)

Sandor névjegye

Jézus Krisztus megalkuvás mentes követője. Úttörő, aki a hagyományoktól megtisztított, kevesek által járt úton igyekszik járni, szabaddá téve azt mások számára is. Follower of Jesus Chist on an uncompromised way. Pioneer , who try to walk on from traditions cleaned way. This is the way of minority only.
Kategória: Keresztyénség, Tanítások
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.